Instagram gizli profil görme her Instagram kullanıcısının merak ettiği bir konudur. Güvenlik düzeyini üst seviyede tutan Instagram sosyal medya platformunda genellikle takip edilmeyen profili görmek mümkün olmuyor. Profil hesabında gizli hesap seçeneğinin bulunması, profilin herkese açık olmasını engelleyen ve güvenlik sağlayan bir ayardır.

Her ne kadar instagram üzerindeki kullanıcıların büyük bir kısmı profillerini gizli yapsa da Instagram gizli profil görme imkânı vardır. Eğer bir kullanıcı profilini gizli yapmış ise bu kullanıcının paylaşımları, takip ettiği kişiler ve benzeri gibi tüm profil özellikleri sadece takipçileri tarafından görünür. Ancak profili gizli olan kullanıcıları takip etmeden o kullanıcının profilini görmek birkaç adım ile mümkündür.

Instagram’da Kapalı Hesapları Görme Uygulaması

Android ve İOS kullanıcıları için tasarlanmış ve günümüzde büyük ilgi gören birçok instagram gizlilik hesap görme uygulaması vardır. Bu uygulamalar hem android hem de İOS işletim sistemlerine uygundur. Ghostegro ve Scout uygulamaları en çok kullanılanların başında gelir. Bu uygulamalara giriş yapıp gizli profil görebilir, profillerdeki fotoğrafları kaydedebilir, beğeni ve yorumları okuyabilirsiniz.

Herhangi bir uygulaması telefona indirdikten sonra ilk olarak uygulamayı çalıştırmanız gerekecektir. Uygulamada görmek istediğiniz gizli profili bulduğunuzda profilin beğeni, takipçiler, paylaşımlar ve profil resmi gibi tüm detaylarını görebilirsiniz.  Ayrıca bu uygulamalar kullanıcılara profile bakanları görebilme ve fotoğrafları kaydedebilme gibi özellikler de sunar.