Bu platformda tanınmak insanlara yeni iş sahaları, müşterileri ve popülerlik kazandırıyor. Açtığı hesapla belirli bir hedefe ulaşmak isteyenler tanınma ve insanlara ulaşma süresini kısaltmak adına instagram paketlerinden satın alabiliyorlar. Bu paketler sayesinde takipçi ve beğeni sayılarını yükselerek platformda daha görünür olabiliyorlar.

 Sosyal medya danışmanlık merkezi ise insanların satışa sundukları beğeni ve takipçi satın al paketleri satın alması sayesinde hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyor. Sundukları uygun fiyatlı ve güvenilir paketlerle şirketler daha çok müşteri alırken fenomen olma hayali olanlar daha çok insan tarafından tanınmaya başlayabiliyorlar.

 Instagram Kullanıcılarına Özel Satılan Paketlerin Türleri 

 Sosyal medya hizmeti sektöründe 2016 yılından beri varlık sürdüren firma instagram hesabı sahiplerinin işlerini kolaylaştıracak hazır takipçi ve beğeni sağlayan paketler sunuyor. Firmanın instagram kullanıcılarına özel olarak sunduğu paketlerin türleri şunlar oluyor;

 *Türk takipçi

 *organik takipçi

 *otomatik beğeni

 *yabancı takipçi

 *kombo

 *beğeni

 *izlenme

 Bu türlere ait olan paketlerin içerikleri, verilen hizmet detayları ve fiyatları tür seçimine ve türe ait paketlere göre değişiyor. Bu nedenle instagram Türk organik takipçi gibi hizmetlerden yararlanmak isteyenlerin ilgili hizmet kategorisini incelemeleri gerekiyor.

 Instagram İçin Popüler Takipçi Paketleri 

 Firma tarafından satın alınabilecek en popüler paketler arasında Instagram takipçi satın al paketleri yer alıyor. Bu paketler sayesinde kişiler sayfalarını takip ederek yükselten yüzlerce takipçiye sahip olabiliyorlar. Böylelikle takipçi sayılarının yükselmesiyle diğer instagram kullanıcılarının ilgisi sayfaya çekiliyor ve bu sayede yeni takipçiler edinilebiliyor. Takipçi sayısının yüksek olması sayesinde keşfet bölümünde üst sıralarda gözüken hesaplar hizmet almak veya beğeni belirtmek için insanlar tarafından tercih edilebiliyor.

 İnstagram tarafından sunulan takipçi paketleri isteğe bağlı olarak Türk veya yabancı takipçiler oluyor. Türk takipçileri satın almak isteyenler Türk takipçi paketlerinden isteklerine uygun paketi alabiliyorlar. Bu paketler 500,1000, 5000, 7500, 2000, 10000 ve 15000 takipçi içeriyor. Paketlerin yüklenmesi ise 6 saat ile 10-15 gün arasında değişebiliyor. Takipçi sayısının düşük olduğu paketlerin yüklenmesi için süre maksimum 6 saat iken 15 bin gibi fazla sayılara sahip paketlerin yüklenmesi ise 10-15 gün sürebiliyor.

 Bireyler Ve Kurumlar İçin Güvenilir Olan Paketler 

 Sosyal medya paketlerinin satın alınması öncesinde kişiler alacakları paketlerin güvenilir olmasını istiyorlar. Aradıkları güvenirlilik ilk olarak paket alımı yapmak için girecekleri kredi kartları bilgilerinin başka ortamlarda paylaşılıp paylaşılmayacağı şeklinde oluyor. Firma ssl sertifikası ve %100 güvenilir alışveriş imkanı olduğu için tereddüt etmeden Sosyal Danışman paketlerinden yararlanabiliyorlar.

 Güvenilir paket arayışında diğer konu ise alınacak paketin gerçek olup olmadığı oluyor. Aynı zamanda alınan paketlerin gerçek takipçi ve beğeni kazandırıp kazandırmayacağı sorular bulunuyor. Bu konuda soru işaretleri ise firmanın web sayfasında yayınlanan paket satın alanların yayınladıkları mesajlar sayesinde ortadan kaldırılıyor. Bireyler ve kurumlar istedikleri güvenilir takipçi satın al ve diğer paketlerini verilen güvenilir hizmet sayesinde alarak hızlı bir şekilde kullanmaya başlayabiliyorlar.

 Gizli Olmayan Hesaplar İçin Takipçi Hizmetleri 

 Takipçi satın almak isteyen kişilerin yapmaları gereken ilk şey hesapları gizliyse hesaplarının gizlilikten çıkarmak oluyor. Bu sayede Türk, bot veya yabancı takipçiler sorunsuz yüklenebiliyor. Ancak gizli olması durumunda hem yükleme yapılamıyor hem de paket alımlarında iade şansı olmuyor. Bu sebeple kendi imkanlarıyla takipçi alamayanların hazır takipçi alabilmeleri için gizlilik gerekçesini uygulamaları gerekiyor.