İnstagram takipçinizi arttırmanın kullanılan birçok yolu var ama hepsi İnstagram'ın topluluk kurallarına uygun değil ve bir çoğu genel etiğe de aykırı ancak yine de tercih ediliyor. Artık daha fazla dikkat etmek gerekir çünkü hesabınız kapanabilir! Nasıl mı?

Dünya da İnstagram’ın hayatımıza girmesi bir çılgınlık boyutundaydı ve ardından bu ivmesini hiç kaybetmeden en büyük sosyal medya platformu olmakla kalmadı bir de hayatımızın parçası halini aldı hem de sadece sosyal anlamda değil maddi anlamda da odak noktası halinde.

İnstagram da zaman geçirmek ne kadar içsel olarak tatmin ediyorsa ürün satmak ve o platformdan gelir elde etmekte bir o kadar tatminkar ve bu tercih edilebilirlik her gün yükselen bir grafikte devam ediyor. Bugün itibari istatistiksel olarak sadece ülkemiz de değil tüm dünyada bireysel hesaplar ile işletme hesaplarının sayıları eşitlenmiş durumda. Amaç ürün satmak olunca tabi ki devreye bir satış ve pazarlama stratejisi giriyor ve iş insanoğlunun yaratıcılığına kaldığında neler olabileceğini hepimiz biliyoruz. İşte bu noktada size anlatmak istediğimiz özel ve önemli noktaları dikkatlice dinleyin çünkü çok değer verdiğiniz hatta ekme kapınız halini alan İnstagram hesabınız kapanabilir!

Ürün ve hizmetlerin satış ve pazarlaması için çeşitli yöntemler kullanılıyor demiştik. Bunlardan en önemlisi instagram takipçi satın al kategorilerinde çeşitli başlıklar altında takipçi satışı yapan şahıslar ve firmalar, sizlere örneğin instagram bayan takipçi satın al veya instagram türk takipçi satın al başlıkları altında seçenekler dahilinde olan sayılarda çekilişlere sponsorluk ücreti ödeyerek katılabileceğiniz bir model ile takipçi satıyorlar. İşini çok iyi yapan, vergiye dahil ve şahsına münhasır hesaplarla çalışan çok kaliteli firmalar olduğu aşikar ancak bu işi kötüye kullanan ve dolandırıcılık yaparak sizi maddi olarak mağdur etmekle kalmayıp birde instagram hesabınızın kapanmasına sebebiyet veren kişilerde var.

Siz takipçi satın al butonuna tıklayıp gerçek, organik ve en önemlisi Türk takipçi satın almak için çekilişin bitmesini beklediğiniz safhada geri planda size hile ile elde edilmiş olan ve 1-2 dakika gibi kıs sürede bir panel aracılığı ile aktarılabilen bot takipçi gönderimi sağlayanlar var. Bu durum 2018 yılı itibari ile instagram’ın yaptığı bir açıklamayla önüne geçilmesi ve bu kullanımın engellenmesi için radikal kararlar alınması yönünde kurduğu bir cümleye istinaden instagramın topluluk kurallarının ihlali olarak kabul edilmişti ancak çok cazip geliyor olacak ki çok fazla hesap kendi isteği ile bile bu sahte kullanıcıları kabul ederek kullanabiliyor. Üstelik inanması zor derecede fazla yaygınlaşması bunu normal olarak düşündürmeye yetiyor.

Takipçiye ihtiyaç duyduğunuzda bilerek sahte takipçi almanız veya çeşitli hilelere başvurmanızdan ziyade, asıl mağduriyet takipçi satın almak için çok yüksek ücretler ödedikten sonra hesabınıza bot yönlendirmesi yapılmak suretiyle dolandırılmanız. Bu durumda kaldığınızda o an olmasa bile gelecek bir güncelleme sonunda hesabınızı kaybedebilirsiniz. Yapılması gereken instagram takipçi satın al, instagram izlenme satın al veya hangi kategori olursa olsun alım gerçekleştirdiğiniz yerin güvenilir ve vergiye tabi olarak çalıştığından emin olmaktır. Aksi takdirde hesabınızın kapanmasına sebebiyet vereceğinizden hiç şüpheniz olmasın.

Kaynak:  https://oiyi.net/