Mobil işletim sistemine sahip cep telefonları ile masaüstü bilgisayar işletim sistemleri üzerinden indirme işlemi üçüncü parti yazılımlar tarafından hazırlanan web siteleri üzerinden yapılır.

Instagram'ın mobil uygulaması hikâyelerin anlık olarak indirilmesini henüz desteklemiyor. Ayrıca ekran görüntüsü alındığı zaman da ekran görüntüsü alan kişinin kullanıcı adını hikâyeyi paylaşan karşı tarafa bildirim olarak ulaştırıyor. Bu ekran görüntüsü almak isteyen kişiyi elbette rahatsız etmektedir.

Anonim Olarak Story İndirme Nasıl Yapılır?

Gizli (anonim) olarak story paylaşımların tamamını tek bir işlemle direkt indirebilirsiniz. Üstelik sadece bilgisayara değil mobil cihazlara da indirebilir ve yedekleme işlemi yapabilirsiniz.

Uygulama kullanmaya gerek kalmadan ve hiçbir ücret ödemeden ücertsiz ve güvenilir olarak Stories Watch adresinden hikaye indirme işlemine geçebilirsiniz.

  • Önce http://www.storieswatch.com sayfasını açın. Mobil cihazlardan da erişim mümkün.

  • Kullanıcı adı yazan kutucuğa hikâye paylaşan kişinin kullanıcı adını girin. (Kopyala - yapıştır tavsiye edilir).

  • Hikâyeleri hemen altta yer alan İndir butonuna tıklayarak/dokunarak indirebilirsiniz.

Göreceğiniz gibi bu birkaç adımla hikâyeler bilgisayarınızda/cep telefonunuzda olacak. Üstelik ekstra bir ücret ödemeden bu hikâyeleri inceleyebilir ya da başkalarıyla da paylaşma olanağı bulabilirsiniz.

Stories Watch İle Programsız Hikaye İndirme

Stories Watch adlı internet sitesi üzerinden bir uygulamaya ihtiyacınız olmadan instagram hikaye indirme yöntemleri arasında yaygın bir işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Kimliğinizi kesinlikle gizli tutacak bu işlem sayesinde herhangi bir programa gerek kalmayacak.

Site güvenilir internet sitesi olarak güvenlik sertifikasına sahiptir. Farklı dillerde desteği bulunmakta ve yerli bir tasarıma sahiptir. Instagram hikâyelerinin karşı tarafa bildirim ulaşmadan çok kısa süre zarfında indirilmesini sağlamaktadır.

Stories Watch adlı bu internet sitesi fotoğraf, video, anket, soru gibi hikâye paylaşımlarının tamamını desteklemektedir. İndir butonuna tıklayarak ya da dokunarak siz de basit bir işlemle indirme işlemini sağlayabilecek ve de böylece gizliliğini koruyarak işlem gerçekleştirmiş olacaksınız.

Stories Watch Ücretsiz Hikâye İndirme

Ücretsiz olarak web hizmeti sunan bu Türk sitesi kişisel verilerinizi kesinlikle ele geçirmez. Google tarafından güvenilir internet siteleri listesinde yer almaktadır. Sadece tek bir tıklamayla ya da dokunuşla kullanıcı adını girdiğiniz kişinin paylaşımda bulunduğu story içeriklerini indirmenize olanak tanır. Bu özelliği Instagram tarafından mobil uygulama üzerinden indirme desteklemediği için geliştirilmiş özelliktir. Ücretsiz olarak hizmet veren bu uygulama ayrıca iOS ve Android cihazlara da rahatlıkla yüklenebilir. Telefonun galeri bölümüne doğrudan indirebilir ya da bilgisayarınızda saklayabilirsiniz. Sade bir ara yüze sahiptir.