Önceden sadece belirli bir kesim tarafından tercih edilen online market artık her bütçeden insan tarafından kullanılmaya başlandı. Bu alana olan talebin giderek artması işletmeleri de harekete geçirmiştir. Sanal market servisleri aklınıza gelebilecek her alanda ürün sunabilir. Ancak birçoğu ürün teslimatı sırasında yüksek komisyon ücretleri talep ettiği için bazen mantıksız olarak görülebilmektedir. Bu yazımız içerisinde Türkiye’nin en gelişmiş market uygulaması hakkında sizlere bilgi vermeye çalışacağız.

Online market uygulamaları genel olarak gıda, temizlik, içecek gibi hızlı servis edilebilen ürünler üzerine hizmet vermektedir. Söz konusu et ve süt ürünlerine geldiğinde ortada çok az bir seçenek olduğunu göreceksiniz. Online Kasap olarak faaliyet gösteren birkaç işletmeden aklınıza gelebilecek her türlü ürün ve hizmeti satın alabilirsiniz. Özellikle İzmir içerisinde yaşayan kişiler sanal kasap hizmetleri üzerinden ihtiyaçlarını oldukça rahat bir şekilde karşılayabilirler.

Bu konu için yazısına https://www.flickr.com/photos/190423301@N08/50382340196/  göz atabilirsiniz.

Online Kasaplardan Ne Alınır?

Büyük Marketlerin Online Market uygulamalarına giriş yaptığınızda çok az kategoride ürün satışı yapıldığını göreceksiniz. Ancak Türkiye’nin ilk sanal kasap platformuna girdiğinizde kırmızı et ürünlerinin tamamına, tavuk ürünlerinin tamamına, sakatat ve aklınıza gelebilecek ürünlerin tamamına sahiptir. Merak etmeyin, yazımızın sonunda ilk kasap uygulaması hakkında sizlere detaylı bilgiler vereceğiz. İnternet üzerinden et ve et ürünleri almanın olumsuzluklarını da düşünebilirsiniz. Isıya karşı oldukça hassas olan bu ürünlerin taşınmasına büyük oranda dikkat edilmektedir.  Sizlere önereceğimiz sanal kasap firması ise;

Online Kasap kategorisinde faaliyet gösteren Güleç Kapında bu alanda Türkiye’de bir ilke imza atmıştır. Kırmızı ve beyaz etin her halini müşterilerine online olarak sunan şirket, şarküteri alanında da oldukça zengin bir içeriğe sahiptir. Yüzlerce kategoriden binlerce ürün içeriğine sahip olan şirket, ürünleri büyük bir dikkat ve titizlikle müşterilerine ulaştırmaktadır. Yüzlerce ürün çeşitleri için https://www.guleckapinda.com/ sayfasına göz atabilirsiniz.Et ve et ürünlerini tamamen soğuk hava sistemlerine sahip araçlar ile aynı gün müşterilerine ileten şirket, bu yönü ile müşterilerinin beğenisini kazanmıştır. Bu hizmetin sadece İzmir’e özel olması diğer bölgelerde yaşayan insanları maalesef üzmektedir.