Peki sahip olduğumuz bu cihazları nasıl koruyacağız? Telefon kılıfları hakkında bu soruları yanıtlarken aynı zaman da iPhone telefon kılıfları hakkında bilinmesi gereken önemli detaylardan söz edeceğiz. Gelin şimdi iPhone telefon kılıfları hakkında bazı incelemeler yapalım.

Telefonlarımızı satın aldığımız gün itibarıyla korunma ihtiyacı başlar. Çünkü çoğu zaman yüksek bütçeler ayırarak bir iPhone telefonuna sahip oluruz. Böylesine kıymetli bir telefona sahip çıkmamanın doğuracağı kötü tecrübeleri yaşamamak için bir iPhone telefon kılıfı kullanımı önemlidir. 

Peki iyi bir iPhone kılıfı nasıl olmalıdır? Telefonunuzu en iyi şekilde koruyacak bir telefon kılıfının sahip olması gereken başlıca nitelikler nelerdir? 

Biz bu sorulara öncelikle “güvenlik” diyerek yanıt vermek istiyoruz. İyi bir iPhone telefon kılıfı, sahip olduğunuz telefonu çok daha güvenli hale getirmelidir. Güvenli hale nasıl getirecekmiş dediğinizi duyar gibiyiz. Şöyle ki: bir telefon kılıfının güvenlikli olarak kabul edilebilmesinin baş şartı yapıldığı malzemenin kaliteli olmasıdır. Örneği deri iPhone kılıfları son 10 yılda en çok satan kılıflar olarak karşımıza çıkıyor. Çünkü deri diğer malzemelere göre daha dayanıklıdır. Özellikle de darbelere karşı son derece yumuşatıcı bir etki göstererek kalkan oluşturur. Bu iyi kabul edilebilecek iPhone telefon kılıflarının sahip olduğu niteliklerden sadece birincisidir. İkinci kriter ise telefon kılıfının fiziksel ve mekanik etkilere karşı (abrazif aşınma) gösterdiği dayanıklılıktır. Bunu şu şekilde tarif edebiliriz: genellikle çoğu insan telefonlarını pantolonlarının cebinde taşımayı tercih eder. Bu taşıma sonucunda telefonlarımızı cebimizden her çıkartıp soktuğumuzda telefon kılıfları belirli bir yüzey sürtünmesi ile karşılaşır, işte bu yüzey sürtünmesinin yarattığı tahribata abrazif aşınma denir. Bu aşınmalara karşı dayanıklılık gösterebilen telefon kılıfları, kaliteli telefon kılıfları olarak kabul edilir. İkinci kriter ise budur. Üçüncü ve son kriter ise telefon kılıfının sahip olduğu estetik fonksiyondur. Eskiden sadece telefonları korumak amacıyla kullanılan kılıflar şimdi bir moda öğesi olarak kabul edilmektedir. Bir çok değerli ve değersiz malzemeden rengârenk çeşitlere sahip telefon kılıfları, kimi zaman görünümleri neticesinde bir moda unsuru olarak satın alınmaktadır. Bu yüzden üçüncü kriter olarak iyi bir telefon kılıfı aynı zamanda estetik unsurları da bünyesinde barındırmalıdır. Dilerseniz şimdi de iPhone telefon kılıfları için hazırlamış olduğumuz içeriği biraz daha detaylandıralım.

iPhone Xs Max Kılıf Modelleri

2018 yılında piyasaya sürelen iPhone Xs Max telefon modeli, ulaştığımız iki yıllık süreç içerisinde aslında tam olarak satış hedeflerine ulaşmış değil. Çıkış fiyatının yüksek oluşu nedeniyle insanlar bu telefonu tercih etmekte biraz geri durdular. Ancak iPhone Xs Max’e sahip olan insanlar böylesine iyi bir cihazın korunma ihtiyacını göz ardı etmemelidirler. Yukarıda bahsettiğimiz tüm kalite unsurlarını bünyesinde barındıran yüksek seviyeli bir iPhone Xs Max kılıf modeli, telefonunuzun ömrünü ziyadesiyle uzatabilir. Peki hangi malzemeden üretilen bir iPhone Xs Max kılıf tercihinde bulunmalıyız? Bize sorarsanız kesinlikle deri kılıflardır. Çünkü deri iPhone Xs Max kılıf çeşitleri harika  koruyucu özelliklere sahiptir. Aynı zamanda estetik unsurları da en iyi şekilde barındırırlar. 2020’nin popüler tercihlerinden olan yılan derisi iPhone Xs Max kılıf çeşitleri binlerce satış yaptı ve yılın en çok tercih edilen kılıfları haline geldi. Bu sokak modası haline gelen telefon kılıfları gerçektende gördüğü ilgiyi hak edecek güzelliğe sahip. Peki iPhone Xs Max telefonum için hangi markanın kılıflarını tercih edebilirim diye sorarsanız, sabırlı olun deriz. Çünkü bu sorunun yanıtı yazımızın sonunda…

iPhone Xs Kılıf Modelleri

iPhone Xs Max ile birlikte yine aynı yıl içinde (2018) satışa sunulan bir diğer iPhone modeli olan iPhone Xs modeli, büyük biraderi iPhone Xs Max gibi bir çok harika özelliği bünyesinde bulundurmaktadır. 999 dolar fiyat etiketiyle piyasaya sürülen iPhone Xs 64 GB, Xs Max’den daha düşük fiyat aralığında yer alması nedeniyle insanlar tarafından daha çok tercih edildi. 2020 yılına kadar duyurulan satış istatistikleri neticesinde iPhone Xs’e sahip olanların sayısı Xs Max’e göre 3 kat daha fazladır. Peki bu üstün iPhone Xs cihazını nasıl korumalıyız? Elbette kılıf kullanarak. Deri iPhone Xs kılıf tercihinde bulunmanız sizi ileride yaşanabilecek düşme ve kırılma gibi sizi ekonomik anlamda sıkıntıya uğratacak problemlerden %98 oranında kurtaracaktır ve aynı zamanda telefonunuzu zarar verici dış ajanlara karşı korumaya alacaktır. Deri dendiği zaman akla her zaman dana ve buzağı derisi gibi telefon kılıfları gelse de size bazı önerilerde bulunmak istiyoruz. Asırlardır popülaritesini yitirmemiş olan dana derisinin yanı sıra egzotik deriler olan piton derisi iPhone Xs kılıfları da son dönemin en çok tercih edilen modeli olarak karşımıza çıkıyor. Buna ek olarak vatoz derisi iPhone xs kılıfları ve timsah derisi iPhone Xs kılıfları hem bayanların hem de erkeklerin gözde ürünlerinden. Bu pahalı deri telefon kılıfları aslında iPhone’unuz için harika birer tercih olabilir. Çünkü bu deri kılıflar yukarıda bahsettiğimiz tüm kriterlere sahiptir. Telefonunuzu korumak için daha fazla düşünmeyin. Şimdi siz de Portalusso’nun hem fonksiyonel hem de gösterişli bir iPhone Xs kılıf modelini satın alın ve telefonunuzu koruma altına alın.