Hyper Bilgisayar olarak İstanbul ve çevresinde uzman ekibimiz ile macbook servisi veriyoruz. Servisimize getirdiğiniz Macbook'larınızı kendimizin ürünüymüş gibi hareket ederek itinalı bir şekilde onarımını yapıyoruz. İstanbul ve çevresinde Macbook arıza tespiti için ücret talep edilmemektedir. Hyper Bilgisayar olarak Macbook aygıtlarda Anakart onarımı ve parça değiştirme işlemleri garantili olarak yapılmaktadır. macbook servisi için farklı firma tercih ettiğinizde "Bu aygıtın onarımı mümkün değil" demiş olsalar bile. Hyper Bilgisayar olarak en zor sorunları ileri seviye ekipmanlarımız ile üstesinden geliyoruz ve garanti veriyoruz.

Hyper Bilgisayar olarak Macbook Tamiratında Öncü Firmayız

Macbook’larınızda oluşan sorunlar donanımlı ve deneyimli ekibimiz tarafından belirlenir ve gereken tüm işlemler yapılır. Servimizde çalışan ekip üyelerimiz Apple konusunda oldukça bilgili, Macbook’lara yazılımsal ve donanımsal anlamda oldukça hakim kişilerdir.

Hyper Bilgisayar olarak Macbook’larınızda Yaşadığınız Sorunlar için Farklı Onarım Çeşitleri

macbook servisi olarak cihazlarınızda meydana gelen problemleri; yazılım problemleri, yedek parça problemleri, elektronik problemler olarak 3 farklı kategoride inceliyoruz.

İlk olarak yazılım problemleri, bu problemler genel olarak kullanıcıdan kaynaklanan problemlerdir.

Kullanıcı bir uygulamayı istemeden hatalı olarak yükleyince sistemin çalışma şekline tesir eden değişiklikler yaşanır. Hyper Bilgisayar olarak yazılımla ilgili yaşadığınız tüm problemleri İstanbul’un tüm ilçelerinde sizlerin adresinde onarımını yapıyoruz.

İkinci olarak ise yedek parça ve kozmetik problemler, Macbook üzerindeki bütün birimlerin çalışmasını sağlayan ve çıkartılıp tekrardan takılması için ileri seviye gerektirmeyen birimler mevcuttur. Ayrıca kozmetik birimde bulunmaktadır. Kozmetik birim diğer adıyla Macbook kasası da diyebiliriz. İstanbul ve çevresinde her iki birim için onarım ve yedek parça değişimi adresinizde yapılmaktadır.

Sonuncu olarak ise Macbooklarda yaşanan elektronik problemler. Bu tarz problemler çoğunlukla aygıtınızın gereğinden fazla ısınmasıyla meydana gelir. Aynı zamanda düzenli olarak bakımlarının yaptırılmaması ve uzun ömürlü olması da önemli bir etkendir. Elektronik sorunların onarımı kısa sürmeyebilir. Ayrıca üst düzey bilgi ve ekipman gerektiren işlemlerdir. Macbook üzerinde elektronik işlemlerin yanlış yapılması sonucunda cihazların tekrar kullanımı mümkün olmayabilir. Hyper Bilgisayar olarak şikâyetiniz doğrultusunda cihazınızı aynı gün içerisinde kuryemiz ile teslim alıyoruz. Gerekli onarımlar yapıldıktan sonra adresinize teslim ediyoruz.