Batak Oyna - Sanal alemin en eğlenceli ve en kapsamlı batak oynama sitesinde batak oynama odasına hoş geldiniz. İster cep telefonlarınızdan ister masaüstü veya dizüstü bilgisayarınızdan dilediğiniz zaman sisteme giriş yaparak batak oyna butonuna tıklayıp eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Sitemiz batak oyunu için tasarlanmış ve her il için özel olarak geliştirilmiştir.

Böylece genel odalar yerine daraltılmış yerel odalarda aynı bölgede yaşayan, dolayısıyla birbirinin hâlinden ve derdinden daha iyi anlayan insanlar tanışmakta, daha samimi arkadaşlıklar kurulmaktadır. Tabi ki her oyuncu istediği şehrin odasına girerek batak oynayabilir. Amacımız görgü kurallarına uygun hareket ederek oyun oynayan tüm batakçıları tek çatı altında toplamak.

En Çok Batak Çeşidi Burada

Batak - Sitemize üye olduktan sonra hangi çeşit batak oyna menüsünü seçerseniz seçin kesintisiz ve sorunsuz oynayabilirsiniz. Gömmeli Batak, Eşli Batak, Üyeliksiz Batak, Bilgisayar ile Batak, Online Batak, Bedava Batak ve Canlı Batak çeşitleriyle oynadıkça yeni tecrübeler kazanacaksınız. Her batak türü için oyun kuralları ve oynama şekli, ilgili maksatbatak.com menüde detaylı şekilde anlatılmıştır.

Türkiye’nin En Çok Yerel Odası

Batak odasında olduğu gibi diğer illerimizin adına özel batak oyna salonlarımızda hemşerilerinizle batak oynamaya başlayabilirsiniz. Artvin batak salonunda oynarken tanıdıklarınızı davet edebilir, seviyeli sohbetin ve saygılı ortamın tadını çıkarabilirsiniz.

Batak Oyun Kuralları

Batak Oyunu - Tüm genel oyun kurallarımız Artvin batak odası için de geçerlidir. Teknik kurallar için gerçek hayatta genel geçer batak kuralları aynen geçerli sayılmaktadır. Oyunlara üye olarak veya üye işlemi yapmadan misafir olarak katılabilirsiniz. maksatbatak.com sitesi olarak sizlere nezih bir oyun alanı oluşturmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Siz değerli oyuncularımıza da genel nezaket batak oyunu kurallarına uyarak bizi zirveye taşıdığınız için teşekkür ediyoruz. Lütfen soru, görüş ve önerilerinizi bizlere bildirin. Keyifli oyunlar diliyoruz.