Çünkü yüksek gerilim ve inişli çıkışlı dalgalanmalar var olan elektrikli cihaz ve makinelerinizin ciddi boyutta hasar görmesine neden olmaktadır. Ancak regülatör ile beslenen elektrik hatlarında bu dalgalanmalar sabitlenerek sizlerin daha verimli bir hatta sahip olmanız sağlanmaktadır.  

Regülatör trafo şeklinde üretilen özel cihazlardır. Bu cihazlar yüksek iniş ve çıkışları olan elektrik sistemlerini sabitlemek için kullanılmaktadır. Elektrik hatları regülatör ile beslendiğinde bu cihazların koruduğu alanlarda herhangi bir iniş ya da çıkış söz konusu olmayacaktır. Böylece hem aktif olarak çalışan tesislerinizde ya da alanlarınızda bir düzen aksaklığı yaşanmayacak hem de hassas ve pahalı değerde olan elektrikli aletleriniz hasar görmeden uzun yıllar çalışabilecektir. 

Güven İş Voltaj Regülatörleri

Güven İş firması olarak her tür ihtiyacı karşılamak üzere farklı model ve türlerde voltaj regülatörü üretimi yapıyoruz. 40 yılı aşkın süredir sektörde olan varlığımız ile her geçen gün tüm ihtiyaçları en uygun fiyatlarla ve en kaliteli şekilde karşılamak üzere çalışıyoruz. 

Firma web sayfamıza giriş yaparak hem firmamızı hem de üretmiş olduğumuz regülatör çeşitlerini detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Firmamız tarafından üretilmiş olan regülatör modelleri farklı voltaj değerlerine ve farklı bazı özelliklere göre dizayn edilmektedir. Sizlerde tesisleriniz ya da kullanmak istediğiniz alanlar için hangi modelin uygun olacağını bilemiyorsanız iletişim bilgileri üzerinden bizleri arayabilirsiniz. 

Bu alanda uzun yıllardır aktif olan uzman ekibimiz ihtiyaçlarınızı çok daha profesyonel bir şekilde belirleyecektir.

Firmamız tarafından sizlere sunulan tüm regülatör modellerimiz ile tüm hassas ve pahalı elektrikli alet veya makinelerinizi hızlı iniş veya çıkışlardan oluşan tüm dalgalanmalardan koruyabilirsiniz. Böylece cihazlarınızın ömrü çok daha uzun olacaktır.