Hiçbir şekilde ücret ödemeden ya da üyelik açmadan yalnızca web sitesini ziyaret ederek yayın akışı takip edilebilir. Ulusal kanalların yanı sıra yerel kanallar ve her kategoride yayın akışı bulunan televizyon kanallarına bir tık ile ulaşmak söz konusu. Arama motorlarında canlı tv izle araması yapıldığında çıkan ilk adres güçlü altyapısı, deneyimli ekibi ve hizmet kalitesi ile fark yaratmaya devam ediyor. 

HD Kalitesinde Canlı Yayın

İnternetten canlı televizyon izlerken yaşanan takılma ve donma gibi sorunlar platform üzerinden yapılan yayın akışında söz konusu değildir. Sunulan hizmet kalitesi sayesinde en sevilen diziler ya da programlar izlenirken yaşanan takılma sorunu yüzünden televizyon izleme keyfi asla kaçmaz. Televizyon kanalları kendi internet adresleri üzerinden yayınlarını izleyici kitlesine ulaştırmak için çalışıyor. Ancak birçok televizyon kanalının yayınlarında problemler ile karşı karşıya kalmak söz konusu. 

Örnek HD Yayın: Show Tv Canlı

Birkaç Yayını Aynı Anda İzleme

İzleyiciler problem yaşamadan tv izle keyfini doyasıya alabilmek için tüm kanalların tek bir çatı altında toplayan platformu tercih ediyor. Kanalların televizyonda izlenirken verdiği kolaylık internet yayınları ile de mümkün. Donma veya takılma yaşamadan izleyiciler bilgisayar, tablet ya da cep telefonlarından istedikleri tüm programları rahatlıkla takip edebilir. Kanallar arasında tek tuşla geçiş yapabilir, isterse farklı sekmeler açarak birkaç yayını aynı anda izleyebilir. 

Basit Ve Kullanışlı Platform

Kurulu bir televizyon sistemine bağlı kalmadan her yerden yayın akışı takip edilebildiği gibi aynı zamanda donma ve kesintide söz konusu değildir. Bilgisayar ya da bir mobil cihazın olduğu ve internetin ulaşabildiği her yerden canlı tv izleme keyfi sonuna kadar yaşanır. Artık televizyon izlemek için kurulu bir televizyon sistemine ihtiyaç yok basit ve kullanışlı platform sayesinde ücretsiz olarak televizyon deneyimi yaşanabilir. Sevilen dizi ya da bir futbol karşılaşması kaçırıldığında üzülmeye gerek yok, platform sayesinde kaçırılan yayınları yeniden izlemek mümkün. 

https://www.canlitv.mobi/