Koinbox olarak sizlere Bitcoin madenciliği yapabileceğiniz siteler hakkında bilgiler hazırladık.

Bitcoin Madenciliği Hangi Sitelerden Yapılabilir?

Bitcoin madenciliğini yapabileceğiniz en güvenilir sitelerden bazılarını sizler için şu şekilde sıraladık:

IQ Mining

IQ Mining madencilik sitesi, Seyşeller merkezli olan ve aynı adı taşıyan IQ Mining şirketi tarafından 2016 senesinde ortaya çıkarıldı. Ortaya çıktığı günden itibaren popülerliği atan platform, 11 binin üzerinde kullanıcıya sahip olan büyük bir madencilik hizmeti haline geldi. Bu yazılım içerisinde Ethereum ve Litecoin başta olmak üzere altcoinler takas edilerek Bitcoin’e dönüştürülüyor ve buradan elde edilen kâr, cüzdana yansıyor.

En son teknolojik yazılımlara sahip olan bu platform, kişisel bilgileri şifrelemesi ve sermaye güvenliği sağlamasıyla biliniyor. Madenciler için bronz, gümüş ve altın olmak üzere üç ayrı seçenek sunan IQ Mining, her an ulaşılabilecek canlı desteğe sahip ve e-posta desteğinde de kısa sürede geri dönüş sağlıyor.

CryptoUniverse

Bir diğer madencilik platformu da 2018 Şubat’ta ortaya çıkan CryptoUniverse’dir. Merkezi Estonya olan bu projenin en önemli artısı ise birden fazla sözleşme fırsatı olması olarak görülüyor. En uygun sözleşmeleri seçerek madencilik yapabileceğiniz bu platformda aylık 0,1 BTC kazanç elde edilebileceği öngörülüyor.

Genesis Mining

2014 senesinde hayata geçen Genesis Mining, dünyanın en büyük madencilik platformlarından biri olarak gösteriliyor. İzlanda, Kanada ve Bosna’da konumlanan ve tüm dünyaya hizmet veren platform ile Bitcoin’in yanı sıra Litecoin, Dash, Dogecoin ve Monero gibi altcoinler de kazılabilir.

Siz de bitcoin madenciliğinizi bu siteler üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Bitcoin Madenciliğinden Kar Edilebilir mi?

Bitcoin madenciliği, ilk dönemlerde oldukça karlı bir uygulama olarak görülüyordu. Ancak, zaman içerisinde gerçekleşen yarılanmalar ve üretimin zorlaşması nedeniyle şu sıralarda oldukça zor bir işlem olarak gösteriliyor. Bu konuda gerekli donanıma ve bilgi birikimine sahip olunması halinde ise iyi bir planlama ile beraber büyük kazanç sağlanmasının halen mümkün olabileceğini söyleyebiliriz.

Bitcoin Madenciliğinin Gereklilikleri Nelerdir?

Bitcoin madenciliği yapmak için ilk olarak bu konuda deneyimli olmak gerekiyor. Hiçbir bilgisi olmadan bu uygulamaya başlayan kişi beklediği sonuçları alamaz. Mutlaka gerekli araştırmalar yapılarak, her ayrıntısına kadar öğrenilmesi ve sonrasında başlanması gerekiyor. Öğrenilen bu bilgiler, seçilecek doğru platform üzerinde uygun bir şekilde kullanılırsa, başarıya kolaylıkla ulaşılabilir.

Bitcoin Fiyatı Ne Kadar?

Bitcoin fiyatı, son verilere göre 78.537,21 TL, bir başka deyişle 10.695,27 USD olarak görülüyor. Güncel fiyat takibi yapmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

En son kripto para haberleri, Bitcoin’in son durumu ve uzmanlardan geleceğe yönelik detaylı analizler için web sitemizi ziyaret edebilir ve merak ettiğiniz tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kaynak: https://www.koinbox.net/