Firma, ülkemizin en verimli topraklarına sahip bölgelerde doğal ortamlarda yetişen sebze ve meyvelerini konserve haline getiriyor. Firma her yıl yurt içi ve yurt dışına göndermek üzere 130 bin tondan fazla ürünü işliyor. Ürün kalitesi ile çok beğenilen firma, yurt dışında da 67 önemli ülkeye ihracat yaparak, ülke ekonomisine katkıda bulunuyor.

Firmanın Ürettiği Salça ve Domates Ürünleri

Firmanın normal mevsiminde toplanan doğal domateslerden ürettiği domates salçaları, 500 g ile 10 kg arasında değişen miktarlarda bulunuyor. Ayrıca fide konserve ürünler de üretiliyor. Firmanın biber salçaları en kaliteli ve taze kırmızı biberlerin ezilip kaynatılması ile üretiliyor. Firma acı ve tatlı biber salçalarını 650 g ile 5 kg arasında değişen miktarlarda sunuyor. 

Firmanın özellikle ev hanımlarına yemek yapmada büyük kolaylık sağlayan, doğranmış domates konservesi de çok beğeniliyor. Firmanın pizza sosu konservesi, pizzalara daha farklı lezzetler katıyor. Firma, tamamen doğal olarak hazırlanan ketçap ve mayonez çeşitleri ile de sektöre önemli bir hizmet sunuyor.

Firmanın Hazır Yemek Çeşitleri

Firma hazır yemek konusunda da kalitesini ortaya koyuyor. Taze ve zamanında toplanmış sebzelerden hazırladığı yemek çeşitleri, evde hazırlanan yemeklerin kalite ve lezzetinde oluyor. Firmanın hazır yemek çeşitleri arasında; barbunya, fasulye ve nohut pilaki konserveleri ile patlıcan kızartma, sulu köfte, et kavurma konserve gibi çeşitleri bulunuyor. Firmanın lahana ve yaprak sarma konserveleri ile taze fasulye ve tavuk konserve çeşitleri de özellikle çalışan ev kadınlarının en büyük yardımcısı oluyor. Firma gerçek paça, tavuk ve ilikli kemik suyu konserveleri ile de yemeklerin daha lezzetli ve doğal olmasına yardımcı oluyor. Firma, yemeklerin yanında veya meze olarak kullanılmak üzere közlenmiş patlıcan ve biber konserveleri üretimini de yapıyor.

Firmanın Diğer Ürünleri

Firma, konserve ile ilgili her türlü ürünün üretimini ve satışını yapıyor. 

Bunlardan belli başlıları şu şekilde sıralanıyor;

  • Çorba çeşitleri (işkembe ve kelle paça)

  • Sebze ürünleri (bezelye, taze fasulye, bamya, türlü, garnitür ve mısır konserveleri gibi)

  • Deniz ürünleri (ton balığı konservesi)

  • Haşlanmış ürünler (nohut, barbunya ve fasulye gibi)

  • Meyve ürünleri (mandalina komposto)

Firma bu ürünlerin yanı sıra, sektörün yeni çıkan ihtiyaçları ve müşteri talepleri doğrultusunda, özel ürün üretimleri de yapıyor.

Firmanın Sertifikaları

Firma üretim ve hizmet kalitesi ile birçok sertifikaya sahip bulunuyor. 

Bunların başlıcaları şu şekildedir;

  • RoyalCert: OHSAS 18001:2007

  • Balıkesir Valiliği, il gıda, tarım ve hayvancılık müdürlüğü, işletme onay belgesi

  • Balıkesir Valiliği, il gıda, tarım ve hayvancılık müdürlüğü, işletme kayıt belgesi

  • RoyalCert: ISO 9001:2015

  • RoyalCert: ISO 14001:2015

  • RoyalCert: ISO 22000:2005

Firma almış olduğu sertifika çeşitliliği ile de, sektörde en çok tercih edilen firmaların başında yer alıyor. Firma ayrıca, aldığı sertifika ve hizmet kalitesi sayesinde yurt dışında çok fazla tercih ediliyor.