Kripto paralara yönelik çeşitli şanslar karşımıza çıkabiliyor. Bu şansları değerlendiren kişiler için kripto para tam bir başarı hikayesi haline dönüşüyor. Bunun sebebi de tabii ki bu kripto varlıkların değerinin çok ciddi oranlarda yükselebilmesi. Bu noktada eski kripto paralar için bunun daha zor olduğunu söyleyebiliriz. Bitcoin, Ethereum gibi çeşitli kripto paralar halen değer kazanmasına rağmen artık çok yüksek rakamlarda olduğu için bunların kazımı biraz zor. Kazımı zor olduğu gibi almak istendiği takdirde çok ciddi miktarlarda para ödenmesi gerekiyor. Peki bunu yapmak yerine alternatif olarak yeni kripto paralara yönelmek mümkün mi? Tabii ki mümkün. Üstelik sadece mümkün değil daha da kazançlı. Bunun sebebi de değerinin artma ihtimali çok daha yüksek, değerini katlama ihtimali yüksek olduğu için de sizin daha çok kazanmanız oldukça muhtemel. Üstelik bunların kazımı da daha kolay olduğu için kazım yaparak da daha çok kazanabilirsiniz.

Kripto Para Madenciliği Neden Tercih Ediliyor?

Birçok kişi kripto paraları kazanmak için madencilik yöntemini kullanmaktadır. Evet kripto paraları eğer piyasaya çıkmışsa parayla da alabilirsiniz ancak buna rağmen piyasadaki kripto paralar için de madencilik yapılabilmektedir. Bunun sebebi kazancının yüksek olmasıdır. Kazancınızın daha yüksek olmasını istiyorsanız kripto para madenciliği yaparken yeni piyasaya çıkacak olan kripto varlıklara yönelebilirsiniz. Bunlar yeni oldukları için madenciliği çok daha hızlı yapabilirsiniz. Daha hızlı madencilik, kazım yapmak demek o kripto parayı daha çok kazanmak olacaktır.

Picoin ile Kazanmanın Tam Zamanı

Eğer kazımı zor olan birçok kripto parayı bırakmak ve onun yerine genç, dinamik ve geleceği olan yeni bir kripto parayı seçmek istiyorsanız Picoin tam size göre. Mobil uygulama üzerinden kazım yapma şansı veren Picoini hemen uygulamasını indirerek kazanmaya başlayabilirsiniz. Uygulamasında yıldırım butonunu seçiyorsunuz ve geriye yapmanız gereken hiçbir şey kalmıyor. 24 saat aralıklarla bu süreci tekrarlayarak kazanıyorsunuz. Bununla birlikte bu kripto paranın temeli de oldukça sağlam. Bu yüzden şimdi fırsatı değerlendirirseniz ileride oldukça kazançlı hale gelebilirsiniz.

Pi Network dünyasına katılmak ve uygulama üzerinden mobil madencilik ile kazanç elde etmek için, aşağıda ki linkten uygulamayı edinebilirsiniz.

HxZrVN.png HxZE6t.png

Referans kod ile daha fazla kazanmak için davetiye kodu: stonesak