Bu alanda da yeni tanışılan, yeni öğrenilen birçok kavram bulunuyor. İnsanlar da bunları öğrenmek için doğru bilgi kaynaklarına başvurmayı seçiyorlar. Son dönemlerde sorulan en büyük sorulardan biri de launchpad nedir sorusu. Launchpad terimi aslında bir uygulama olarak biliniyor. Binance Launchpad olarak geçiyor. Açıklamak gerekirse de bir süre boyunca BNB coin birimine sahip olan kişilerin çekiliş bileti hakkı kazandığı uygulama. Bu uygulama üzerinden çekilişler yapılıyor.

Yapılan çekilişler sayesinde de kripto alanında yoğunlaşanlar iki farklı alandan başarı elde ediyorlar. İki tane geri kapıları açılmış oluyor. Ancak bu çekiliş biletini kazanabilmek için bazı şartlar ve koşullar bulunuyor. Bu şartlara uyum sağlamanızla beraber olanaklardan faydalanabiliyorsunuz. Öncelikli olarak BNB varlığınızın alt limitin üstüne olması gerekiyor. Bilinen alt limit de 50 BNB olarak görülüyor. Tüm bu konularda doğru bilgi alabilmek için de theblockchainnew.com adresinden bilgi alabiliyorsunuz. Sizlere detaylı ve doğru açıklamalar yapılıyor.

Binance Launchpad Hakkında Dikkat Etmeniz Gerekenler

Güncel bilgilendirmelere değer veren platform sizleri en iyi şekilde bilgilendiriyor. Bu konuda öğrenmeniz gereken çoğu şeyi rahatlıkla öğrenebiliyorsunuz. Ayrıca bilgi içeriklerinin detaylı olması da büyük bir fayda sağlıyor. Launchpad için ne gibi şartların olduğu, nelere dikkat edilmesi gerektiği gibi detaylar sizlere aktarılıyor. Ayrıca binance launchpad nasıl kullanılır başlığı altında size yol gösterebiliyor.

Kaynak: https://tr.theblockchainnew.com/kriptorehber/binance-launchpad-nedir-nasil-kullanilir/4610/