Oyun için öncelikli olarak kayıt sürecinin sorunsuz bir şekilde tamamlanması gerekirken aksi durumda oyuna giriş yapılabilmesi söz konusu değildir. Oyun hakkında gerekli bilgilerin alınmasının yanı sıra üyelik sayfasında yer alan bilgilerin tamamlanması ve kayıt ekranın yer alan mail bölümüne kişinin mail adresini girmesi gerekmektedir. Ardından oyunun indirme işlemine başlanılabilmektedir. Bilgisayara indirme yapılması için belirli özelliklerin asgari limitte olması da önem taşımaktadır. İnternet hızına göre oyunun indirilmesi zaman alabilmektedir. Ardından ise League of Legends üyelik bilgilerinin yazılmasıyla giriş yapılabilir, oyun penceresi açılabilir. Oldukça büyük ustalık gerektiren oyunda çeşitli turnuvalara katılım gösterebilir, uzman bir Lol oyuncusu olabilirsiniz.

league_of_legends_rehberi_h234967_7dc42.jpg

Neden League Of Legends

Milyonlarca kişinin tercihi olan League Of Legends oyunu sahip olduğu farklı özelliklerin yanı sıra yapısal durumları da sorunsuz olarak sağlamaktadır. Ücretsiz bir şekilde oyunun indirilmesi mümkün olurken oyun performansının yüksek olması ve altyapı özelliklerinden dolayı sorunsuz olarak uzun saatler boyu çalışması da keyif alınmasını beraberinde getirmektedir. Ayrıca sahip olunan çeşitli turnuvalarda mücadele edilmesi ve yüksek ödüllerin verilmesi de oyun severleri bir hayli teşvik etmektedir. Üyelik işlemleriyle birlikte kullanım koşulları ve lisans bilgileriyle birlikte fesih ya da sistem durumları kontrol edilebilir, arzu edilen tüm bilgiler internet üzerinden alınabilmektedir. Ayrıca League of Legends oyununa ilk kez başlayacakların mutlaka profesyonel bir yardım alması gerekli olurken başlıca özellikler ve durumların bilinmesi de önemli olmaktadır.

Türkiye Kullanıcıları Her Geçen Gün Artıyor

Dünya genelinde yapılan araştırmalarla 12 milyon kullanıcıya sahip olduğu tespit edilen en popüler online olan League Of Legends Türkiye özelinde de her geçen gün arttırmaktadır. Kayıtlı toplam oyuncu sayısı 70 milyon olurken Türkiye’de her gün oyuna girerek aktif olan kişi sayısı 3 milyon civarındadır. Çok önemli kullanıcı rakamlarına ulaşmayı başarmış ender oyunlar arasında bulunan League Of Legends her geçen gün büyümeye ve çeşitli özellikleri bir arada sunmaya da devam ediyor.

League Of Legends

Ayrıca lol skin hilesi ile oyun içi satın alacağınız kostümleri öncesinde deneyebilir ve buna göre kostüm alabilirsiniz. Tabii ki bu tür hileler, daha bir çok alanda da avantaj sunuyor. Bunları bilmek, oyun içerisinde daha etkin olmanızı da sağlayacaktır.