Dizüstü cihazlarda meydana gelen teknik ve fiziki problemlerin çözümünde etkin rol oynayan Lenovo servis , birçok dizüstü bilgisayar kullanıcısı tarafından tercih olunuyor. Sundukları hizmetin kalitesi ve uygun fiyatlı olması nedeniyle tercih edilen servis, ayrıca geniş çaplı hizmetleri ile de biliniyor.

Sizde dizüstü bilgisayarınızda meydana gelen fiziki problemler ve tüm teknik aksaklıklar için servis ile iletişime geçebilirsiniz. Servis ile iletişime geçmek için resmi İnternet sitelerini ziyaret edebilir ve destek formunu doldurabilirsiniz. Ayrıca aynı adres üzerinden servisini sunduğu hizmetler ve avantajlar hakkında da bilgi edinebilir ve servis ile nasıl görüşeceğinizi öğrenebilirsiniz.

Profesyonel Hizmet Anlayışı

Sundukları tüm hizmetlerde profesyonel çözümler arayan ve uygulayan servis, cihazlarda meydana gelen tüm problemleri kusursuz olarak gidermeyi amaçlıyor. Bu sayede servise verilen cihaz, eskisinden daha yeni ve çok daha sağlıklı bir hale geliyor.

Sizin de cihazınız bozuldu veya çalışmıyorsa, Lenovo servisi ile iletişime geçebilir ve tamir edilerek eskisinden daha iyi olmasını sağlayabilirsiniz.

Servisin Sağladığı Hizmetler

Türkiye çapında hizmet veren Lenovo laptop servis , bu sayede birçok kişinin tercihi oluyor. Sundukları hizmetin kalitesi ve başarısı ile tanınan servis, her geçen gün hizmetlerini genişletmeye ve kalitesini artırmaya devam ediyor.

İşte giderek kalitesi artan o servisin hizmetleri;

  • Teknik destek, bakım ve onarım,
  • Parça değişimi ve temini
  • Cihaz temizliği ve bakımı,
  • Orijinal yedek parça ve aksesuar temini.

Bu hizmetlerin detaylarını öğrenmek ve diğer hizmetler hakkında bilgi almak için servisin İnternet adresini ziyaret edebilirsiniz.

7/24 Açık Destek Hattı

Haftanın her günü açık olan ve 7/24 hizmet veren destek hattı ile servis, sorununuz için uzaktan da çözüm sağlayabiliyor. Uzaktan halledilemeyen problemler içinse sizi en yakın servise yönlendiriyor ve ne yapmanız gerektiğini detayları ile size anlatıyor. Ayrıca destek hattı size, hizmetler hakkında da bilgi verebiliyor.

Orijinal Batarya ve Şarj Aleti Temini

Dizüstü cihazların en çok arızalanan parçalarından olan şarj aletleri ve bataryaları da temin eden servis, temin ettiği tüm aksesuar ve yedek parçaların orijinal olduğunu tescilliyor ve sizlere sunuyor. İrtibat: https://www.lenovoservisturkiye.com/