En çok tercih edilen ön muhasebe programlarından biri olan Logo muhasebe fiyat, stok, fotoğraf ve ürün güncellemelerini kolayca yapabilmenizi sağlar. Programda bulunan ürünlerin siteye aktarılması, stok ve fiyat güncellemeleri, fatura ve sipariş işlemleri entegrasyon ile hemen yapılabilir hale gelir. E-ticaret hizmetlerini aktif bir şekilde sürdüren kişiler için uygun olan Logo muhasebe programı; ürün sayısının çok olması, şube ağının genişliği, gelişmiş bayi ağı, stok ve fiyat güncellemesinin hızlı olması halinde vb. durumlarda son derece etkilidir.

Başarılı bir şekilde yaptığınız Logo muhasebe programı entegrasyonu e-ticaret sitenizde yaptığınız değişikliklerin hemen sitenize aktarılmasını sağlar. Bu sayede iki veri tabanındaki ürünler de güncel kalır ve yaşanabilecek karışıklıklara karşı önlem alınmış olur. Ayrıca siteden aldığınız siparişleri doğrudan Logo programına aktararak fatura dahil olmak üzere cari süreçlerin hızlı ve kolay hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Bu süreçlerin hepsinde uzman kişilerden destek almanız verimliliğinizi artıracaktır.

Logo Muhasebe Programının Avantajları Nelerdir?

Finansal operasyonlarınızı daha rahat yürütmenizi sağlayan Logo muhasebe programı tarihi yakınlaşan ödeme ve tahsilatlarını takip edebilmenize yardımcı olur. Bu uygulama ile banka hesaplarınızı, nakit kazancınızı, çek ve senetlerinizi görüntüleyebilir, e-fatura hazırlayabilirsiniz. Satışlarınızın ne kadar kârlı olduğunu görmenizi sağlayan program kullanıcı deneyimi esas alınarak oluşturulmuştur.

Bütün işlemlerinizi tek bir panel üzerinden yönetmenize yardımcı olan muhasebe programı entegrasyon çözümleri sunması sayesinde gerekli bilgileri elle girerek zaman kaybetmenize engel olur. Her e-ticaret sitesi için verimli özelliklere sahip olan uygulama şirket kârınızı ve bilinirliğini artırmanızda son derece etkilidir. Güvenilir ve işe yarar bir uygulama kullanmak istediğinizde doğrudan Logo muhasebe programı entegrasyonu yapabilirsiniz.

Logo Muhasebe Programı E-Ticaret Sitesi Entegrasyonu

E-ticaret siteniz için entegrasyon çalışmaları yapmanız hem bilinirliğinizi hem de kârlılığınızı artırmanızda etkili olacaktır. Çoklu pazar yeri ve uygulamalar kullanmanız sitenizi daha etkin hale getirecektir. Online mağazanızda yer alan ürünlerinizi daha fazla kişiye ulaştırmak istediğinizde pazar yeri entegrasyonu yapabilir, satış işlemlerinizin muhasebeleştirilmesi için Logo muhasebe programı entegrasyonunu tercih edebilirsiniz. Tüm bu işlemleri kısa süre içerisinde ve hatasız bir şekilde tamamlamak istediğinizde Kobisi desteğinden yararlanabilirsiniz. Alanında uzman ekiple hizmet veren Kobisi beklentilerinizi karşılayacak profesyonel çözümler sunacaktır. Tüm hizmetler için kullanıcılara kesintisiz destek verilmesi merak ettiğiniz sorulara yanıt bulmanızı sağlar. Bu sayede e-ticaret siteniz için belirlediğiniz kısa ve uzun vadeli hedeflere ulaşabilirsiniz.