Oyuncular sabit olan oyunu yerine pvp serverler arayarak geçirmektedir. Bu serverler tamamen gerçek Metin2'den bağımsız bir şekilde yapılmaktadır. Her server kendi farklılığını barındırmaktadır.

Bu farklılar genellikle oyunun zorluk seviyesine göre değişiklik göstermektedir. Serverler da oyuncuların eşya basma özelliğini yükselterek direk olarak pvp deneyimini yükseltebilirler. Öte yandan karakter kasma zorluluğunu artırarak bu zorluğu seven oyuncuları çekebilirler.

Metin2 PVP Serverler Özelliklerine Göre Ayrılması

Metin2 pvp serverler türlerine göre ayrılmaktadır. Emek, wslik, farmlık gibi özelliklerine göre ayrılmaktadır. Bu tür serverler için zaman olarak uzun süre kalanlar oynanmaktadır. Ancak her geçen zamanda yeni metin2 pvp serverler çoğalmaktadır. Güvenirliği için araştırılma yapılması gerekmektedir. Server kendine özgün özellikler barındırmaktadır. Bu tür özelliklerin arasında oyun içi zorluk ve eşya basım oranları büyük önem taşımaktadır. Metin2 pvp zevkini oyunculara yansıtmak için çeşitli eğlenceli etkinlikler sunmaktadırlar.

En Çok Oynanan Metin2 Pvp Serverler

Aşağıda belirtilen isimler en çok oynana Metin2 serverler listesinde yer almaktadır.

SaltanatMt2, RinaMt2, HisarMt2, AntiMt2, NorsMt2, Rohan2, Rohan2 Global, Rohan2 Erebor, Rohan2 Mordor, BestiaMt2, BestiaMt2 - Bestia3 - BestiMt2 Sv3, M2-Need, YunkaiMt2, YouMt2, HeraklesMt2, AriaMt2, MerlisMt2, AlfaMt2, M2AllStar, Ruya2, Kallavi2, Aeldra bu serverlerda şuan EpinSultan’da yang ep item satışı gerçekleşmektedir.

Bazı serverlar kullanıcılarına hediye vererek daha çok kullanıcı çekme imkanına sahip olmaktadır. Her Metin2 oyunun da olduğu gibi oyun parası yani Metin2 yangı oyuncularda bulunması gerekmektedir. Oyun içi ticaret bu yolda önemli bir faktörü bulunmaktadır. Her serverin kendine özel ticaret yeri bulunmaktadır. Epinsultan.com bu konuda oyunculara büyük yardımda bulunmaktadır. Kalıcı serverler ile sitesinde bulundurarak ticaret imkanı sunmaktadır. En iyi pvp serverlerda yang satışı bulundurmaktadır. 

PVP Server Yang Satışı 

Epinsultan.com kullanıcılarına cevap verebilmek için her geçen gün gelişmeye devam etmektedir. Sitemizde en iyi Metin2 pvp serverların yang satışı yapmaktayız. Böylelikle kullanıcılara oyun içinde daha iyi başlangıç imkanı sunulmaktadır. Kişi yang satın aldıktan sonra eşya dizilimi yaparak diğer oyunculardan üstün olma şansı yakalayacaktır.

 Firmamız kullanıcılara güvenilir ticaret ortamı oluşturmaktadır. Ödeme yönteminin zengin olmasıyla beraber kolay ödeme imkanı vermektedir. Hizmeti satın aldığından itibaren kısa süre içerisinde teslim edilmektedir.