Karton kutu üretimi konusunda son zamanların en kapsamlı çalışmalarını sunan Milim Matbaa yine uygun fiyat seçenekleriyle gündeme geliyor. E-ticaret firmalarının mutlaka kullanmak zorunda olduğu karton kutuların fiyatları da araştırma konusu. Milim Matbaa bu süreci en iyi şekilde yönetirken, ihtiyaçlarınız doğrultusunda bütçenize uygun avantajlar da sunuyor. Ağır ürünlerin müşterilere iletilmesinde kullanılan karton kutuların farklı model ve renk seçenekleriyle tercih edildiği de unutulmamalıdır. Sonuç itibariyle karton kutu siparişi vermek için artık Milim Matbaa ile iletişim kurabilir ve gereksinimlerinize göre tercih yapabilirsiniz.

Milim Matbaa Farkıyla Kaliteli Karton Kutular

Firmaların ihtiyaç ve taleplerine göre karton kutu üretimi yapan bu firmanın yeni renk ve desenlerle, farklı kesim modelleri ve ebatlarla dikkat çektiği biliniyor. Kurumsal renklere uygun bir şekilde hazırlanan karton kutular hakkında detaylı bilgi almak için firmayla görüşmeniz şart.Firmanın tasarladığı ve ürettiği karton kutu çeşitleri şu şekilde kategorize ediliyor;

  • Takı ve aksesuar karton kutuları
  • Karton gömlek kutuları
  • Küçük boy karton kutular
  • Zeytinyağı karton kutusu
  • Şarap karton kutusu
  • Metalize karton kutular
  • Kağıt seperatörlü karton kutular
  • Mağaza boy karton kutular
  • Orta boy karton kutular
  • Display karton kutular
  • İpli karton kutular
  • Pencereli karton kutular

Karton üretiminde her zaman özgün çalışmalarla ön plana çıkan Milim Matbaa’da tüm model, baskı, tasarım ve kesim ihtiyaçları da karşılanıyor. Bu nedenle müşterilerden gelen talepler kısa sürede en uygun fiyat avantajıyla karşılanmaya devam ediliyor. Karton tercihi yaptıktan sonra sipariş veren müşteriler ek taleplerini de iletişime geçerek aktarabiliyor. Doğru kutu ölçüleri hakkında detaylı bilgi almak için firmaya bir adet kutu içerisine konulacak üründen göndermeniz yeterli oluyor. Bu sayede ağırlık ve ölçü parametreleri oluşturuluyor. Size en uygun model tasarlanmaya başlıyor. 

Karton Kutu Üretiminde Yenilikçi Modeller

Karton kutuların üretim aşaması oldukça önemlidir. Milim Matbaa bu süreci en iyi şekilde yönetirken parlak veya mat kartonlar ile beraber mikro oluklu mukavvalar ön plana çıkıyor. Firmanın tüm modellerinde kaliteli bir çalışma anlayışı söz konusu olduğundan hızlıca sipariş detay bilgilerini vermeniz yeterlidir. Elbette kurumsal firmaların yanı sıra bireysel projeler için, yeni girişimler için kutu ihtiyacı olanlar da firmayla irtibat kurabilir. Karton kutularda kaliteli, estetik ve kullanışlılık gibi özellikleri arayanların yanı sıra tek renkli, logolu veya renkli tasarımlardan da dilediğini tercih eden müşteriler her zaman uygun fiyatlardan yararlanabiliyor. 

Yenilikçi modellerini müşterileriyle paylaşan bu firmada sektöre özel kutular da üretiliyor. Örneğin kargo firmaları en çok siyah ve Kraft karton kutu tercih etmektedir.Aynı zamanda son yıllarda içi baskılı kargo kutularıda popülerdir.Kurum imajını yansıtan farklı ve sağlam karton kutuların da günümüzde kullanıldığı bilinmektedir. Eğer siparişlerinize notlar eklemek ya da özel renkler kullanmak istiyorsanız Milim Matbaa’yı arayabilir ve talebinizi iletebilirsiniz. Uzun yıllardır bu sektörde öncü firmalardan biri olmayı başaran ve sunduğu kaliteli karton kutularla dikkat çeken firmanın tüm kağıt ve karton kutu modelleriyle hizmete devam ettiği biliniyor. Logo baskılı kuyumcu kutusundan, çiçek kutusuna, kargo kutusundan, baskılı hediye kutularına, kraft karton çantalardan, kuyumcu kutularına, takı kutularına, aksesuar kutularına daha pek çok ürüne istediğiniz modelin siparişini hızlıca verebilirsiniz. Esnek ve verimli bir üretim tesisine sahip olduğu için Türkiye’nin her noktasına kısa sürede kargoyla hizmet veren firmanın %100 memnuniyet sağladığı unutulmamalıdır.