Modern Raf ürün grupları perakendecilik alanında ihtiyaç duyulan ana materyallerin tamamını içerisinde bulundurmaktadır. Bu sayede gerek market kurulumlarında gerek toptancı gibi merkezlerin açılışlarında bir adres üzerinden tüm ihtiyaçlar giderilmektedir. Üstelik firmada ürün çeşitliliğinin yanı sıra fiyat avantajı olduğu da anında dikkat çekmektedir. Site içerisinde yüksek kalitedeki ürünlerin uygun fiyatlardan temin edilmesi mümkündür. Müşteriler teminleri sırasında kartlı ödemeleri tercih edebilecekleri gibi belirlenen rakamı geçmeleri halinde ödemelerini kapıda da gerçekleştirebilmektedir. 

Askılıklar 

Elbise askıları ürün sergileme açısından pek çok sektörde kullanılmaktadır. Modern Raf buna bağlı olarak hem düz hem de raflı olan askılık modellerini müşterilerine sunmaktadır. Raflı olan askılık türlerinde modellerin büyüklü küçüklü olmasına özen gösterilmektedir. Böylelikle mağazalarda hem ürün sergileme konusunda maksimum alan kullanılırken hem de müşterilerin gözlerine daha hoş gelen tasarımlar yapılabilmektedir. Üstelik askılık modellerinin tamamında renk alternatifleri mevcuttur. Böylelikle askılık sistemlerinin kullanılacağı alana göre tercih edilmesi mümkün olmaktadır. 

Raflar 

Piyasada yer alan raf modelleri en yeni alternatifleri Modern Raf sayesinde anında sipariş verilebilmektedir. Modeller arasında çelik materyallerin bulundurulması özellikle ağır ürünlerin sergilenmesi açısından bir avantaj yaratmaktadır. Üstelik depo ve marketlerde kullanımı yapılacak olan rafların tüm ek parçaları da anında temin edilebilmektedir. Müşteriler, raf kolları sayesinde kendi mağazalarına uygun olan tasarımı da yapabilmektedir. Bu neticece mağazaların daha farklı bir dekorasyona sahip olmaları da garantilenmiş olmaktadır. 

Tel Panolar 

Modern raf modellerinden biri de tel panolardır. Tel panolar bulundukları ortama hem daha hoş bir hava katmakta hem de ürün sergilenmesinin daha iyi sonuçlar vermesine yardımcı olmaktadır. Bu bağlamda pek çok satış sitesinde alternatiflerin sınırlı olduğu görülmektedir. Modern Raf adresinde ise gerek köşe yapılarına gerek renklerine göre pek çok değişik tel pano temin etmek mümkündür. müşteriler ihtiyaçlarına göre monte edilebilen veyahut kendinden ayaklı olan tel panoları da satın alabilmektedir. Ürünlerin stokları güncel olduğu için siparişlerden kısa bir süre sonra gönderimleri de yapılmaktadır.

Standlar 

Perakendecilik alanında stand tercihleri de en önemli raf sistemlerinden biri olarak görülmektedir. Modern Raf bu duruma bağlı olarak özellikle orta standları konusunda alternatiflerini bir hayli genişletmiştir. Müşteriler hem boyut hem de kullanım alanlarına bağlı olarak stand tercihlerini gerçekleştirebilmektedir. Z ya da Ahtapot Kollu olarak bilinenlerin yanı sıra Düz Kollu veya Kare modellerinde olan standların satışlarının da sitede güncel olarak yapıldığı görülmektedir.