Bu pozisyona gelmesi tabiki barındırdığı takip fonksiyonlarının işlevselliğinden kaynaklanmaktadır. Mspy mobil takip ve izleme uygulaması, 20'den fazla oldukça popüler ve bir o kadar da kullanışlı özelliğin yanı sıra 7/24 çok dilli müşteri desteği sunmaktadır.. Facebook'ta takip yapmak ve hatta WhatsApp mesajlarına erişmek için spy oldukça etkili ve kullanışlı bir ebeveyn takip uygulamasıdır.

Android ve IOS telefonlarda kullanılabilen versiyonları bulunan mspy tam bir uzaktan izleme imkanı sunmaktadır. Özellikle ebeveynler, profesyoneller ve hedef cihazları uzaktan izlemek isteyen kişiler için en uygun çözüm olabilmektedir, bu yazılım tabiki yasal koşullarda kullanmak koşuluyla potansiyel kullanıcılarına sunulan bir programdır. Kullanım koşulları hakkında detaylı bilgiye mspy resmi sitesinden ulaşabilirsiniz. mSpy, kullanımı kolay ve benzer yazılımlar arasında en iyi işlevselliğe sahip gizli takip programlarından biridir: Tüm hedef faaliyetler hakkında anonim olarak veri alabilirsiniz.

Mspy ile yüklendiği cep telefonundan çok çeşitli fonksiyonlar dahilinde whatsapp takip, facebook takibi, instagram gibi diğer sosyal ağların takibini yapmanız mümkün olmaktadır. Ayrıca keylogger özelliği ile telefonda tuşlanan tüm karakterleri görebilme imkanı sunan ender kalitede yazılımlardandır. İster android bir telefonu istersenizde iphone telefonu bu yazılım ile kolaylıkla ve bir okadarda detaylı olarak online panelinizden izleyebilirsiniz.

Bu izleme yazılımı ile telefonun o anda bulunduğu konumu anlık olarak kolaylıkla görebilirsiniz. Özellikle ebveynler için oldukça işlevsel olan mspy ve henüz reşit olmamış çocuklarının online olarak telefonları ile geçirdikleri sürelerde güvende olduklarından emin olmayı kolaylaştıran bir yardımcı programdır.

Bu izleme yazılımını kullanarak çocuğunuzun ve aile üyelerinizin güvenliğinden emin olabilirsiniz.

Telefon izleme uygulaması kullanımında kullanıcılar tarafından en çok talep edilen özellik olan whatsapp çevrimiçi takip özelliği mspy programı ile hem android telefonlar hemde iphone telefonlar için sunulmaktadır. Bu özellik ile telefonda whatsapp uygulaması ile yapılan mesajlaşmalar, dosya paylaşımları ve aramalar kolaylıkla izlenebilmektedir.

Bu yazımızda sizler için en popüler telefon izleme uygulamalarından birtanesi olan mspy yazılımını incelemeye çalıştık. Eğer zaten bir mspy programı kullanıyorsanız bizlere yorumlarınızla katılabilir ve yazılım hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.