2011 yılında eskimynet sohbet sistemlerinin kapatılması ve mynet'in 3 boyutlu sohbet uygulamasını hayaya geçirmesinden sonra bir çok kullanıcı farklı sohbet sitelerine dağıldı ve ne yazık ki eski ortam kalmadı. Bizlerde tüm bu dağılan kullanıcıları tek bir çatı altında toplamak amacı ile 2011 yılından bu güne bu alanda sizlere hizmet sunuyoruz.

Sitemizin yeni versiyonunu denemek ister misiniz? Mynet sohbet bedava ve tamamen ücretsiz, GOLD üyelik gerektirmez. Sizden kişisel ve kredi kartı bilgilerinizi talep etmez.

EskiMynet Neden Kapatıldı?

Mynet A.Ş'ye ait sohbet odaları açıldığı günden itibaren bir çok yönetim değiştirmek zorunda kaldı ve hiç bir yönetimde hedeflediği kurumsal kimliği dilediği gibi yakalayamadı.

IRC tabanlı sunucular yönetimsel bakımdan zor bir yapıya sahip olduğu için, EskiMynet sohbet yönetimin de bu alanda bir türlü hedeflediği sistemi kuramaması aslında bir çok IRC yöneticisi tarafından doğal karşılansa da bu yönetimsel karmaşa MYNET A.Ş tarafından olumsuz değerlendirildi ve daha sistemli olan 3boyutlu uygulaması Smeet'i hayata geçirmek kararı aldı.

Eskimynet

Eskimynet sunucusu aktif iken aynı zamanda smeet 3 boyutlu uygulamada aktif durumdaydı. Bir süre 2 sohbet platformunu yöneten Mynet yönetimi keskin bir karar alarak sohbet.mynet.com alt alan adını smeet.mynet.com olarak düzenleyerek Eskimynet sohbet odalarını kapatıp 3boyutlu smeet uygulamasını tam olarak faaliyete geçirmiş oldu.

Mynet Sohbet Yeni Sürümü

Mynet sohbet yeni sürümünde eski sürüme göre bir çok farklılık oluşturuldu ve daha kullanılabilir bir chat appleti geliştirildi. Bu yazılım ile kullanıcı deneyimleri göz önüne alınarak %100 kullanıcı memnuniyeti sağlanmış oldu. Peki bu yeni mynet sohbet ile eski mynet sohbet arasındaki farklar nelerdir?

Eskimynet sohbet odalarına bağlanabilmek için bilgisayarınızda extra eklentilere ihtiyaç duyulmaktaydı. Bu eklentilerin başında java gelmekteydi. Yeni mynet sohbet javasiz olarak kullanabileceğiniz bir alt yapıya sahiptir ve herhangi bir extra eklenti ihtiyacı duymaz.

Yeni mynet sohbet appletimiz mobil uyumludur. Dilediğiniz zaman telefonunuzun tarayıcısını kullanarak sohbete bağlanabilirsiniz. Eskimynet sohbet appleti ise sadece bilgisayar uyumluydu ve sohbete bağlanmak için bilgisayar tarayıcılarınızdan giriş yapmanız gerekmekteydi.

Görüntü ve tasarım bakımından yeni mynet sohbet odalarımız daha cezbedici durumda olup, hem sade hem de şık tasarımı ile sizleri görüntü olarak da tatmin edecek bir tasarıma sahiptir.

Yeni sohbet appletimiz eskimynet sohbet'e göre kolay kullanım menülerine sahiptir. Herhangi bir bilgiye ihtiyaç duymadan menüler yardımı ile istediğini komutu uygulayabilirsiniz.

Yeni mynet sohbet versiyonu kullanmak ve hızlı bir şekilde sohbete bağlanmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Kaliteli ve güvenli sohbetin adresi yeni yüzü ile sizlerle: Mynet Chat Odaları Hemen bağlanın, sohbete ve yeni arkadaşlıklara yelken açın.