Son dönemde pek fazla MMORPG oyunu çıkmadığı için muhteşem bir ilgiyle karşı karşıya kalan oyuna girişlerde uzun süre sıra bekleyenler oldu. Oyunun 2. haftasından itibaren sunucu problemleri tamamen giderildi ve oyuncular New World’ün keyfini sürmeye başladı. Sadece keyif sürmekle yetinmeyen oyuncular için New World bir kazanç kapısı olabilir. Nasıl mı? Detaylar aşağıda.

New World Gold ve Coin satarak para kazanmak

Level kasarken, görev yaparken veya ticaretten kazandığınız Gold veya New World Coin gibi oyun içi ürünleri satarak gerçek para kazanabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken hemen İtemsatış.com üyesi olmak ve ilan oluşturmak. New World gold satış kategorisinde kendinize kolayca alıcı bulabilirsiniz. Düşük komisyon ve güvenli şekilde satış yapıp, kazandığınız bakiyeyi banka, ininal veya papara hesabınıza çekebilirsiniz.

Aynı şekilde eğer alıcıysanız da bakiye yükledikten sonra New World Gold satın alabilirsiniz.

New World hesap satışı yaparak para kazanmak

Hesabınızı tamamen geliştirdikten artık oyundan keyif almayacak duruma geldiyseniz hesabınızı satışa sunabilirsiniz. Böylece emek verdiğiniz hesabı değerinde satarak, emeğinizin boşa gitmemesi için bir adım atmış olursunuz. Hemen itemsatış.com üyesi olun ve New World hesap satışı yapın.

Veya oyuna ayıracak vaktiniz kısıtlıysa bu ilanlar arasından kendinize yeni bir New World hesabı satın alın. Güvenli alışverişin tadını çıkarın. Aklınıza gelebilecek her türlü sorunun cevabını canlı desteğimizden alabilirsiniz. Haftanın her günü 12.00 - 24.00 arasında sizlere anlık olarak canlı destekten hizmet vermekteyiz.

https://www.itemsatis.com/ilanlar/new-world-item-hesap-gold.html