Üretim, Satış, ithalat, ihracat ve destek birimlerini herzaman kendi bünyesinde bulundurmaktadır.Birçok seçkin kuruluşun çözüm ortağıdır, Müşterilerine herzaman etkili, kalıcı ve ekonomik çözümler sunmaktadır. Portföyünde Köpük Kesiciler, Savunma sanayi ürünleri, Ulrasonik Yıkama Kimyasalları, Yağ Alma Ürünleri, Nano Teknoloji Ürünler, Karbon Sökücüler, Otomobil Mükemmelleştirme Kimyasalları, Metal Koruma Kimyasalları, Altın Kuyumcu Kimyasalları, Teknik Kimyasallar, Bakım Kimyasalları ve Kimya hammaddelerini bulundurmaktadır. Sürekli aynı Kaliteyi müşterilerimize sunduğumuzdan dolayı ençok tercih ediliyoruz. Ar – Ge projelerine büyük önem verdiğimizden birçok başarılara imza attık. Sanayi Sektöründe birçok Kuruluşun sorunlarına çözümler bulduk ve maliyetlerini düşürdük, çünkü biliyoruzki siz müşterilerimiz var oldukça bizlerde var olacağız.

Sağlığı ve Çevreye verdiğimiz önemi herzaman ön planda tuttuk. Bunun için insan sağlığına ve çevreye duyarlı, biyolojik olarak doğada yok olan hammaddeler getirdik. Kaliteden ödün vermeyen Firmamızın mükemelliği kalitesinde vardır. Türkiyede ilk defa geri dönüşüm sektöründe pvc, plastik ve kauçuk ürünlerinin tekrar kazandırılması aşamasında Koku Giderici polymerler katkı sağlayan şirketimiz geri dönüşümlü malzemelerindeki kötü koku problemini çözmüştür. Çok geniş kullanım alanı olan koku giderici ürünümüz sadece geri dönüşümde değil yine pvc, plastik, kauçuk, ayakkabı, deri, nonwoven, polyster malzemeler vb birçok alanlarda kullanılmaktadır. Ayrıca birçok sektörde problem haline gelmiş köpük problemini Krieger firması ile çözüyoruz. Kullanım alanları olarak Biyolojik Atıksu Arıtmalarında, cnc ve torna işleme merkezlerinde, boyahanelerde, yağ fabrikalarında, gıda işleme tesislerinde, et kesim ve pişirme tesislerinde, ısıtma soğutma sistemlerinde, şeker fabrikalarında, gübre üretim tesislerinde, tarım ve zirai üretim tesislerinde, pişirme işlemi yapan tüm tesislerde, tekstil sanayinde, su ile devir daim olan bütün sistemlerde kullanılmaktadır.

Köpük Kesiciler konusunda Alman Krieger firmasının tek yetkili disbrütörüdür. Köpük Kesiciler’ in birçok kullanım alanları vardır. Arıtma için Köpük Kesiciler, Yağ Bazlı Köpük Kesiciler, Silikonsuz Köpük Kesiciler, Gıda Köpük Kesiciler: Ürünlerimizle ve Köpük

Kesicilerle ilgili detaylı bilgi için sitemize http://nlpkimya.com/urunler/hammaddeler/kopuk-kesiciler.html adresinden ulaşabilirsiniz.