Çoğu yerde duyarız Almanlar teknolojide iyidir. Japonlar teknolojide iyidir. Ancak dedektör teknolojisinde dünyada en iyi olan tek bir firma var. Ne bir Alman ne bir Japon, o da bir Türk firması : Nokta Makro Dedektör

Tüm dünyanın hedefi artık Nokta Makro Dedektör ürünleri. Çünkü dünya üzerinde kimse başka dedektörleri satın almıyor. Türk üretiminden satın alıyorlar.

Neden mi?

• Daha Derin
• Daha Kaliteli
• Daha iyi sonuç veriyor, yer altındakileri görmemezlik yapmıyor.
• Servisi Harika (İthal ürünler 1 ayda servis verirken Nokta Makro 2-3 günde servisi tamamlıyor)

Daha ne olsun dedik ve bizde biraz bu sektörü araştırdık. Nokta Makro Türkiye’de de sevilen bir firma ancak yurtdışında el üstünde tutulan bir firma. Çünkü insanlara büyük değerler kazandırıyorlar.
Ürünlerini belki de çok iyi bilmiyorsunuz ama tüm dünyaya bir Türk üretici dedektörlerini göndermekte. Bu bizim için bir gurur.

Peki nedir bu ürünlerden bazıları?

Simplex+ Dedektör


Dünya üzerinde bu fiyatta bu özelliklere sahip başka bir dedektör yok. IP68 sertifikası ile su ve toza dayanıklı bir dedektör. İsterseniz komple denize sokun, havuza sokun ya da kirlendiğini düşünürseniz duşun altına sokun. Bu dedektör su geçirmez bir dedektör. Türkiye’de 2000 TL civarında bir fiyata satılmakta. Aynı özelliklere sahip altın dedektörleri ararsanız belki de 2-3 kat daha pahalısını bulabileceksiniz. İşte dünyada zirveye taşınmasının asıl nedeni de bu. Kaliteli dedektörleri uygun fiyatlara pazarlayarak dünyada ses getirdiler. Ayrıca bir Türk firması dünya dedektör sektörünü eline aldı. Bu gerçekten Türkiye için muhteşem bir durum.

İncelemek istersiniz diye web adresini yazıyoruz:
https://www.noktadedektor.com/dedektor/simplex-dedektor/

PulseDive 2si1 Arada Set Dedektör

Piyasada araştırarak bulunabilen birçok su altı (scuba) dedektörü mevcut. Ancak bu dedektörün onlardan çok daha büyük farkları var. Öncelikle fiyat farkı var. Diğerlerinden oldukça uygun. Derinlik farkı var. Diğerlerinden çok daha derini tespit edebilirsiniz. Birde diğerleri derine inince basınçtan çalışmıyor. Bu dedektörde bu tip bir sorun yok. Koruma mekanizması ile 60 metreye kadar su altına inebiliyorsunuz. Buda firmayı herkesin karşısında öne geçiriyor. Türkiye’de su altı ile ilgilenen kuruluş ve üniversiteler de bu dedektörü kullanmaya başladı.

İncelemek istersiniz diye web adresini yazıyoruz :
https://www.noktadedektor.com/dedektor/pulsedive-2si-1-arada-set/

Invenio Dedektör

Bu dedektör için söylenebilecek çok söz yok. Ne hayal ediyorsanız bu dedektörde gerçekleştirilmiş. Belki de bu dedektör teknolojinin son noktası olmuş. Toprağın altındaki nesnenin santimi santimine şeklini çizebiliyor ve ne kadar derinlikle olduğunu tespit edebiliyor. Diğer Nokta Makro dedektörleri gibi ayrım yapabiliyor. Ayrımdan kastımız altın mı gümüş mü değerlimi değersiz mi… Boşlukları bulup size oda ve mahzenleri söylüyor. Yapay zeka ile öğrenebiliyor. Siz dedektörü eğitebiliyorsunuz, bu mükemmel değil mi! Çok amaçlı kullanabiliyorsunuz. İster tek para buluyor ister define arıyorsunuz. Bu define dedektörleri kablosuz bağlantı kullanmakta. Bir çok dile sahip. Zemin farklılıklarını dedektör kendi tespit ediyor. Dinamik ve statik arama modları bulunuyor. Yani ne aramak istiyorsanız bulunduğunuz yerde en iyi dedektör olarak çalışıyor. İnternete bağlayıp yazılımını güncelliyorsunuz. Daha sayamayacağımız bir çok özelliği mevcut. Tek dezavantajı fiyatını görüyoruz. Diğer Nokta Makro ürünlerine göre pahalı bir dedektör. Ancak şu var ki benzer özelliklerde bir dedektör bu cihazdan yine de 3-4 kat daha pahalı. Eğer bu özellikleri istiyorsanız Invenio dedektöre özellik olarak yaklaşanların yanında bile ucuz kalıyor. Yukarıda dediğimiz gibi her zaman kaliteli dedektörleri daha uygun fiyatlara sundukları için dünyada bir numara oldu Nokta Makro Dedektör. Ayrıca bu dedektörün bir çok özelliği patentlidir ve sadece Nokta Makro Dedektör’e aittir.

İncelemeniz için web adresini yazıyoruz :
https://www.noktadedektor.com/dedektor/nokta-makro-dedektor-invenio-goruntuleme-sistemi/

Açıkcası sadece 3 tane ürününü anlattık sizlere. Sadece 3 tane ürünü böyle iyi diyemeyiz çünkü tüm ürünleri oldukça başarılı. 25-30 adet ürünleri var. İşte dünya devi böyle olunuyor. İşini güzel yaparsan ve paradan çok hizmeti düşünürsek zaten dedektör kullanıcılarının tercihi oluyorsun.

İşte bu firmayı daha iyi tanımanız için firmanın da web adresini yazıyoruz;
https://www.noktadedektor.com/

Hangi sektörde olursa olsun, umarız diğer üreticilerde Nokta Makro’dan ders alıp en iyisini en uygun fiyata üretmeye çalışırlar. Hem cebimiz rahatlar hem de ülke ekonomisine katkıda bulunurlar.