Sitemiz bünyesinde bu türden bir işlemin yapılmasına olanak veren tüm imkânlar hali hazırda mevcut bulunuyor. Dilediğiniz gibi birçok farklı dosyayı sitemize online şekilde dosya yükleme işlemiyle aktarabilirsiniz. Daha sonra tekrar ilgili dosyalarınıza sorunsuz bir erişim sağlayabilirsiniz.

Bunun için de olabildiğince gerekli tüm güvenlik önemlerini almaya çaba gösterirler. Ancak bilindiği üzere hemen her bir dosyanın kendisine göre sistemde kapladığı bir alan vardır. Sürekli ilgili dosyaların bilgisayarlarda muhafaza edilmeye çalışılması bir ölçüde hafızada bir yük meydana getirir.

Bilgisayarı kullanım yönünde performanslar bir düşüş gösterir. Bundan dolayı kullanıcılar dosyaları saklamaya yönelik daha farklı alternatif birtakım arayışlar içerisine girerler. Online ortamda ilgili dosyaların muhafaza edilmesi imkânı onların karşısına harika bir seçenek olarak çıkar.

Online Dosya Yükleme İşlemi Nasıl Yapılır?

Sitemiz dinamiklerini kullanarak en pratik biçimde ilgili dosyalarınızı online ortama aktarabilirsiniz. Bunun sadece belli başlı bazı pratik adımları izlemeniz yeterli olur. Sonrasında hızlıca dosyalarınız online ortama geçer ve kullanım için orada korunaklı şekilde dururlar.

Profesyonel şekilde sunduğumuz dosya upload hizmetlerimiz çerçevesinde ilgili dosyalarınızı sitemize eklemek için ana sayfamızı açmalısınız. Hemen görebilirsiniz ki karşınıza burada bir ‘’Yükle’’ yazısı çıkar. Yapmanız gereken şey o kısma tıklamanızdır.

Akabinde dosya yükle işlemleri doğrultusunda farklı bir pencere açılır. Burada sizden istenen şey, yüklemek istediğiniz dosyaları o kısma sürüklemenizdir. Bu işlemle birlikte dosyanız sitemize upload edilmeye başlar. Kısa bir süre geçince ise süreç tamamlanır ve artık ilgili dosyalarınız orada mevcut hale gelir.

Dosya Yükleme İşlemi ve Teknik Detaylar

Sitemiz dosya yükleme, saklama ve indirme konusunda en iyi olanakları insanlara sunar. Farklı türlerde seçeneklerle sitemizden hizmetler alınması söz konusudur. Online sayfamızı ziyaretçi olarak kullanan kişiler 2 GB kadar sorunsuz dosya yükleyebilirler.

Bununla birlikte aynı anda 30 adet dosyayı yükleme şansından da faydalanırlar. Ancak eğer bu dosyalar 90 gün boyunca indirilmezlerse o zaman silinirler. Sitemizden üye olarak bir hizmet almak isterseniz o zaman aynı anda 90 dosyayı indirebilirsiniz. Ayrıca 3 GB’a kadar sorunsuz eklemeler yapabilirsiniz. Dosyalarınız diğer seçeneğe nazaran 90 gün değil tam 120 gün sistemde silinmeden kalır.

Dosya Paylaşma Özelliği

Bilmelisiniz ki sitemize yüklediğiniz dosyaları daha sonradan paylaşma gibi bir olanağınız da vardır. Bu işlemi yapmak için de yine sitemizdeki yönlendirmeleri takip etmeniz yeterlidir. Dilediğiniz gibi dijital alanda farklı ortamlarda yüklemesini yaptığınız dosyaları paylaşabilirsiniz.

Onlara daha başka noktalarda yine bir erişim sağlayabilirsiniz. Dosya içerisindeki tüm verilere eksiksiz bir şekilde kolayca ulaşabilirsiniz.

Dosya Türleri ve Yükleme İşlemleri

Bilindiği üzere bilgisayarda oluşturulan dosyalar birbirinden farklı formatlara sahip olabilirler. Bu durum online yükleme konusunda birtakım soru işaretlerini meydana getirir. Hangi türden dosyaları online ortamda saklamak mümkün insanlar bunu merak ederler.

Açıkça belirtmemiz gerekir ki sitemizde bu duruma özel bir kriter bulunmuyor. Çünkü formatı değişik olan her bir dosyanın sitemize eklenmesi şansları bulunuyor. Telif içermediği sürece film, müzik gibi birçok verinin yüklemesi sitemiz nezdinde yapılabiliyor.

Ücretsiz Dosya Yükleme Hizmetleri

Online olarak her bir kullanıcıya güzel hizmetler verdiğimiz sitemizde tüm dosya yüklemeleri ücretsiz şekilde gerçekleştirilebiliyor. Sadece kaliteli hizmetlerin alınması için sitemize üye olunması gerekiyor. Bunun haricinde ekstra başka hiçbir şeye gereksinim olmuyor. Kayıt işlemleri için sitemiz ana sayfasında ilgili yönlendirmeler mevcut bulunuyor.