Bayram, söz kesme, kız isteme, yeni bir bebeğin dünyaya gelmesi, evlilik teklifi, teşekkür etme, yeni bir işe başlama, hediye verme gibi günler için en özel hediyeler çikolatalardır. Bu özel günlere anlam katacak ve değer yükleyecek olan çikolatalar artık internet ortamından da online olarak satışa sunuluyor. Tabii ki diğer yandan standart draje şeker çeşitleri dahi internetten satılabiliyor.

www.melodicikolata.com adresinde en lezzetli ve kaliteli çikolatalar satışa sunulmakta ve Türkiye'nin tüm şehirlerine gönderilmektedir. 1957 yılında çikolata üretimine başlayan melodi çikolata en kaliteli ürünleri en doğal haliyle müşterilerine sunuyor. Enerji kaynağı ve mutluluk kaynağı olan çikolata ürünlerinde 200 çeşit ürün sunan firma, yıllardır beğeni ile tercih ediliyor.

Hediyelik Çikolata Seçenekleri

Sitede, madlen, spesiyal, draje, çikolata kaplamalı çikolata gibi çeşitlerin yanı sıra yenilikleri takip eden birçok ürün yer alıyor. Son derece gösterişli ve lezzetli olan çikolata seçenekleriyle her tür seçime uygun olan çikolata çeşitleri sitede bulunuyor. Online olarak hediye çikolata almak isteyenler için, sevgiliye çikolata hediye seçeneği, işe giriş sonrası hediye seçeneği, yeni bebek hediyesi ve teşekkür çikolatası ürünleri sitede bulunuyor. Romantik ayıcıklı, sevimli ayıcıklı, özel karışım ve daha yüzlerce özel çikolata çeşitleri sitede fiyat ve tüm detay özellikleriyle yer alıyor. Eğer sadece sevgilinize gönderebileceğiniz çikolata çeşitleri arıyorsanız, sevgiliye çikolata kategorisine göz atabilirsiniz.

Söz Tepsisi Çikolata Seçenekleri

Kız isteme törenlerine özel tepsi üzerinde hazırlanmış olan çikolata seçenekleri, törende çok daha özel bir görünüm oluşturuyor. Zarif ve özel görünümlü sarı gül, pembe lilyum, gold, kahve inci ve kalpten kalbe söz nişan çikolata tepsisi modelleriyle, her beğeniye ve tercihe hitap eden çikolata çeşitleri sitede satışa sunuluyor. Özel günlere farklı bir tat katacak olan en gösterişli ambalajlı ve yaldızlı çikolata ürünlerine sitede ulaşılabiliyor.

Kız ve Erkek Bebek Çikolata Seçenekleri

Yeni bir bebeğin dünyaya gelmesi tüm aile için en özel mutluluktur. Bu mutluluğun büyük bir sevinç ve mutlulukla karşılanması aynı zamanda bu haberin tanıdık ve dostlara özel ikramlarla açıklanması gerekir. Melodi çikolata tarafından bin bir özen ve itinayla hazırlanarak müşterilerine sunulmuş olan kız ve erkek bebeklere özel yaldız, altın yaldız, gümüş yaldız ve daha birçok bebek çikolatası sitede yer alıyor. En anlamlı günlere özel mutluluğu perçinleyecek ve bu mutluluğun paylaşılmasını sağlayacak ürünler için siteyi inceleyebilirsiniz.

Amatör Pastacılara Özel Çikolata Seçenekleri

Pasta yapımını çok seven ve bu alanda ilerlemek isteyen amatör pastacılar için de sitede çikolata çeşitleri bulunuyor. En güzel pasta malzemeleri, pul çikolata, parça çikolata ve rengarenk kuvertür blok çikolata seçenekleri site üzerinde en uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Beğendiğiniz renkte pasta çikolatasını site üzerinden satın alabilirsiniz.

Online Çikolata Satışı

Sitede tüm Türkiye'ye online olarak çikolata satışı yapılıyor. Dilediğiniz an siteye girip çikolata siparişi verebiliyorsunuz. Misafirlerine en taze ve lezzetli rengarenk çikolatalar ikram etmek, özel davet ve törenlere hediyelik olarak çikolata götürmek, söz, nişan ve kız isteme törenleri için özel çikolata tepsisi satın almak isteyen herkes Melodi Çikolata firmasından yaldızlı, altın rengi, gümüş rengi, gold rengi ve daha birçok detaya sahip olan hediyeli çikolata çeşitlerinden sipariş ediyor. Firma İstanbul ili içindeki siparişleri aynı gün müşterilerine ulaştırıyor. Ayrıca siteden 100 lira ve üzeri alışveriş yapan kişiler siteye kargo ücreti ödemiyor. Güvenli alışveriş hizmetiyle de müşteri memnuniyeti ilkesi doğrultusunda hizmet veren firma, en mutlu günlerinizi en tatlı hale getiriyor.