Otomatik dondurma külahı makineleri dondurma üreticilerinin ihtiyacı olan külahları en kısa sürede temin edebilmesi için üretilmektedir. Ulusal ya da yöresel olarak dondurma üretimi yapan birçok firma kendi külahlarını üretim tesislerinde bu işin bir parçası olarak yapmaktadır. Külahları dışarıdan satın almak yerine üretim tesislerinde otomatik üretim yapan bir külah makinası ile üretim maliyetlerine büyük ölçüde destek sağlanmaktadır. 

Dondurma tüketimi artık mevsimsel değildir. Yaz kış ayrımı yapılmadan dondurma tüketimi artmaya başladıkça dondurma üretimi yapan firma sayısında da hızlı bir artış yaşanmaktadır. Böylece ihtiyaç duyulan külah adetlerinde ve çeşitliliklerinde buna orantılı bir gelişim söz konusudur. Gimaksan firması 1999 yılından bu yana otomatik külah makinaları üretimi ile firmaların bu ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaktadır. 

Külah Makinası Fiyatları

Gimaksan firması ülkenin ilk ve tek dondurma külahı makineleri üreticisi olarak çalışmaktadır. Dondurma tüketiminde yaşanan artış ve çeşitliliği yakından takip eden firma bugün farklı birçok türde külah üretimi yapabilen yenilikçi makineler üretmektedir. Dondurma üreticilerinin maliyetini büyük oranda düşürmelerini sağlayan külah üretimi için satışa sunulan külah makinesi fiyatları her zaman firmalara artı bir katma değer sağlayabilecek şekilde hesaplanmaktadır.

Külah Makine Çeşitleri 

Gimaksan.com.tr firması hizmet süresi boyunca sektörün tüm gerekliliklerini yakından takip etmiş ve buna bağlı olarak makine üretimlerinde çeşitlilik sağlamıştır. Tam otomatik dondurma külah makineleri ile klasik dondurma külahlarını seri bir şekilde üretmenizi ve dondurma ürün maliyetlerinize fayda sağlamayı hedeflemektedir.

En çok tercih edilen kornet dondurmalar için en ekonomik üretim yöntemi olan sarma kornet külah makinesi ile dondurma üreticilerine ürün çeşitliliği imkanı sunulmaktadır. Tamamen yerli üretim olan kornet külah makineleri yüksek kapasitelerde ve kaliteli üretim için tasarlanmıştır.

Dondurma külahlarının çok farklı bir sunumu ile tercih edilen mini sosluk ve reçellik külahlar özellikle kahvaltı sektöründe aktif olan tesisler için önemli bir üründür. Tek üniteli v çift üniteli olarak sosluk ve reçellik külah üretimi için Gimaksan tarafından üretilen ve son teknoloji ile çalışan külah makineleri ile katma değer elde edebilirsiniz.