Tarzınızı yansıtmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Cep Telefonu Kılıf ve Aksesuarları, Apple iPhone ve Samsung Galaxy gibi en çok tercih edilen markaların yanında tüm Android ve IOS cihazlar için alışveriş sayfalarımızda. Ekran koruyucu, silikon kılıf, renk değiştiren telefon kapakları son trend modelleriyle sizlerin beğenisine sunuldu.

  1. Özel Tasarım Cep Telefonu Kılıf ve Aksesuarları

Web sitemiz üzerinden telefonunuzun marka ve modelini seçerek hemen sizin istediğiniz özel desenlere sahip telefon kılıfınızı tasarlayabilirsiniz. Tuttuğunuz takımın amblemi, sevdiğiniz kişinin fotoğrafı, hoşunuza giden herhangi bir desen fark etmeksizin istediğiniz telefon kılıfı veya kapağını dizayn edebilirsiniz. Göndereceğiniz fotoğraf, resimlerin çözünürlüğünün eğer telefon boyutunun tamamını kaplamasını istiyorsanız 1:2 oranında (1000x2000 px) olarak gönderilmesi yeterlidir. Unutmamanız gereken görselin kalitesi ne kadar yüksek ise size özel hazırlanacak telefon aksesuarınız da o kadar canlı ve kusursuz olacaktır.

    1. Telefon Kılıfları Kapıda Ödeme

Sipariş verdiğiniz ürün elinize ulaştığı anda ödeme yapmanız Coloredway kapıda ödeme seçeneğiyle mümkün. İsterseniz orijinal markaların aksesuarlarından isterseniz de kişiye özel tasarım telefon kılıfları ürünlerden sipariş verin; tek yapmanız gereken ödeme yöntemi aşamasında “kapıda ödeme” seçeneğini işaretlemek. Ürününüz belirttiğiniz adrese tarafımızdan gönderilir, siz teslim alma esnasında ödemenizi yapabilirsiniz. Cep telefonu kılıf kapak ve ekran koruyucu çeşitlerini kapıda ödeme güvencesi ile Coloredway’de bulabiliriniz.

    1. Son Trend Kılıf Dünyası

Akıllı telefonların cazibesini kaybetmemesinin yanında görünmez kazalara karşı hasar görmemesi için de hemen herkes tarafından kullanılan cep telefonu kılıfları artık tarzımızın da bir parçası. İletişimden internet kullanımına, sosyal medyadan fotoğraf tutkunlarına her zaman yanımızda olan bu cihazlar için birbirinden canlı renk ve desenlerde aksesuar bulmanız mümkün. Telefon kılıfınızı dilerseniz kıyafetinizle kombinleyebilir, dilerseniz de duygularınızı yansıtan desenlerle süsleyebilirsiniz. Herkesten farklı bir görünüme sahip olmak istiyorsanız telefon kılıfı tasarla adımından kendi deseninizi oluşturmanız mümkün. Telefonlarınıza özel kılıf ve aksesuar marketi Coloredway, Türkiye'nin her yerine kargo, güvenli ödeme en avantajlı fiyatlarla sizlere hizmet vermektedir.