Parça eşya taşıma, tam olarak bir ev eşyası kadar olmayan, daha az eşyayı kapsayan eşyaların, aynı güzergâha gidecek olan eşyalar ile birlikte taşınması anlamına gelmektedir. Ege Tur Nakliyat, bu anlamda Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, parça eşya taşıma kültürünü sektöre kazandırmıştır.

Parça Eşyaların Taşınması

19 yıldır tek parça eşya taşıma hizmeti veren Ege Tur Nakliyat, öğrenci evi taşıması, çeyiz nakliyesi, yazlık eşyası taşıması ve bekâr evi diye tabir edilen az eşyalı evlerin taşınması hizmetini güvenle ve kaliteli bir hizmet anlayışı ile gerçekleştirmektedir. Tek parça eşya taşıma işleri için yapılması gereken tek şey; taşınma tarihinden en az bir hafta önce firma ile iletişime geçmektir. Çünkü parça taşıma işleri bir plan ve program ile gerçekleştirilmektedir. Ve bu planın uygulanması için bir orgabizasyon planlanmaktadır.

VİP Eşya Taşıma ve Parça Eşya Taşıma

Parça eşya taşıma ekonomik olan, az sayıdaki eşyanın, aynı güzergâha gidecek olan başka eşyalar ile birleştirilip birlikte taşınması anlamına gelmektedir. Ve böylelikle, nakliye işlemleri uygun fiyatlara sunulma imkânına sahip olmaktadır. Dolayı ile bu işlem, kişiye özel değil, kolektif bir özellikle gerçekleştirilmektedir. Fakat, tek parça eşyalarını başka kişilere ait eşyalar ile taşıtmak istemeyen kişiler için Ege Tur Nakliyat, VİP eşya taşıma hizmeti de sunmaktadır. Bu nakliye işlemleri, panelvan aralar ile sağlanmaktadır. Bu taşıma çeşidinin fiyatı ise, diğer birlikte taşınan eşyaların maliyetinden biraz daha yüksek olmaktadır. Türkiye’de istanbul bodrum parça eşya taşıma konusunda bir ilke imza atan Ege Tur Nakliyat, VİP eşya taşıma sistemi ile de öncü olmaktadır. Detaylı bilgi için 444 9 069 çağrı merkezi numarasından irtibata geçebilirsiniz.