https://www.playsultan.com.tr/ Online oyun E-pin, oyun bakiyesi ve kod satış sitesi olarak kullanıcılara hizmet vermektedir. Canlı destek hattından merak ettiğiniz konuları çok kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Playsultan üzerinden Metin2 yang, Zula Altın, LOL RP, Steam Cüzdan Kodu, PUBG ve PUBG Mobile UC, Apple Hediye Kartı, Google Play Hediye Kartı ve Wolfteam Joypara Nakit gibi birçok oyun parası ve dijital ürün satılmaktadır. Playsultan’ın tercih edilme sebebi hızlı ve güvenilir olması aynı zamanda satışa sunulan ürünlerde fiyatları düşük tutmasından gelmektedir.

PlaySultan Güvenilir mi?

Playsultan'ın güvenilir olduğunu kısaca özetlenmesi gerekirse resmi site olduğu için uzantısı com.tr’dir. Sitenin bütün sayfaları SSL sertifikası ile korunmaktadır. Dolayısıyla kişisel bilgileriniz ve yapmış olduğunuz bütün işlemler şifreleyerek korunmaktadır. Kredi kartı ile yapılan bütün ödemeler SSL sertifikalı 3D Secure sistemi ile ödeme gerçekleşmektedir. Ödeme yapılırken hiçbir bilgi kesiklikle kayıt altına alınmaz. BDDK lisanslı ödeme kuruşlarıyla çalışmaktadır. Birçok oyununu yetkili satıcısıdır.

LoL RP

League of Legends, çok oyunculu savaş arenası türünde bir oyun olan ve genellikle LoL olarak adlandırılan oyundur. League of Legends oyununun yetkili satıcı olan Playsultan.com kampanyalı fiyatlar sunmaktadır. LoL RP satın alımlarında hem indirim hem de bonus uygulanmaktadır. League of Legends Riot Points satın alarak hesabınıza ek özellikler ekleyebilirsiniz.

Metin2 Yang

Metin2, oyun karakterini geliştirmeye dayalı bir oyundur. Oyun içinde karakter gelişiminin hızlandırmak için oyunda para birimi olan Metin2 Yang’a ihtiyaç duyulmaktadır. Playsultan üzerinden Metin2 yang satın alırken hem indirimli hem de hızlı teslimat avantajlarından yararlanabilirsiniz. Playsultan sitesini Metin2 Yang fiyatlarında avantaj sunduğu için tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda Metin2 Yang satmak istediğinizde site sizden de Yang alımı sağlamaktadır.

Zula Altın

Zula ilk Türk yapımı MMOFPS türünde bir oyundur. Zula oyunun içindeki kullanılan paraya altın denilmektedir. Playsultan.com sitesi Zula oyununun yetkili satıcısıdır. Bu nedenle Zula Altın satın alırken sizlere özel fiyat avantajı sunmaktadır. Bununla birlikte satın alırken sizlere bonus kazandırmaktadır. Zula Altın fiyatlarını Playsultan sitesini ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Playsultan üzerinden güvenilir, hızlı ve 7/24 alışveriş yapmak için: www.playsultan.com.tr