Valorant her ne kadar yeni bir oyun olsa da kısa zamanda milyonlarca oyuncuya ulaşmış bir MMOFPS oyunudur. Hem takım bazlı bir oynanışı olması hem de bireyselliği ön plana çıkabildiği durumlarda kendinizi gösterebileceğiniz bir yapıda olması pek çok oyuncu için rekabet fitilini ateşliyor diyebiliriz.

Valorant Hakkında Bilgi

5 kişilik 2 takımdan oluşan ve bir haritada bulunan oyuncuların Spike ismindeki bir bombanın saldıran ekip tarafından belirtilen alanda patlatılması veya tüm düşman oyuncuların öldürülmesi ile skor elde edilir. Dereceli ve derecesiz modu bulunan oyunda 13 turu kazanan ilk takım maçı kazanır. Dereceli modda eğer 12-12’lik bir skor elde edilirse tek bir maç ile uzatmak yerine 2 skor fark atan takım galibiyete ulaşır.

Oyunda aynı zamanda Valorant VP denilen bir para birimi de vardır. Çeşitli özellikler, kostümler, silahlar ve bir çok farklı eşyayı Valorant VP’ler sayesinde satın alabilirsiniz. Keyifli bir Valorant tecrübesi yaşamak için Valorant VP satın alabilirsiniz.

Valorant VP Satın Al

Eğer Valorant oynarken VP satın almak isterseniz PlaySultan’da %15 indirim ile Valorant VP satın alabilirsiniz. PlaySultan, Valorant’ın yapımcısı Riot Games’in yetkili satıcısı olduğu için size en iyi Valorant VP fiyatları sunar. Valorant VP en ucuz PlaySultan’da.

Valorant Hesap Satışı / Valorant Hesap Satın Al

Valorant oyuncuları dilerlerse kendi oynadıkları hesapları satarak para kazanabilirler ya da başkasının hesabını satın alarak, yüksek bir seviyede, birçok kostüm ve eşya ile birlikte oynamaya başlayabilirler. www.playsultan.com.tr sitesi üzerinden hesabınızı güvenle satışa çıkarabilirsiniz. Eğer Valorant hesap satın almak isterseniz de halihazırda satışa çıkmış hesaplardan beğendiğinizi ve Valorant random hesap satın alabilirsiniz.

Valorant oyuncularının VP satın almak, hesaplarını satmak ya da Valorant hesabı satın almak için mutlaka ziyaret etmesi gereken bir site olan PlaySultan, canlı destek ve hızlı teslimat avantajları ile müşterilerine sorunsuz bir alışveriş vaat ediyor.