Pusula Plus tüm bunlar çerçevesinde artan yenilikleri ve değişimleri en iyi şekilde kontrole eder. Gereksinimleriniz her ne ise bunu karşılayabilecek potansiyelde hizmet aktarımı sunar. En fazla ihtiyacınız olan ne ise buna uygun zamanı sizler için verir.

Bunların dışında iş dünyası içerisinde SGK, İŞKUR ve KOSGEB gibi teşvikler son derece önemlidir. Bunlar hakkında da faydalanmanız için sizlere danışmanlık hizmeti verir. Firmaların personel maliyetlerini de bu sayede minimum seviyeye indirger. Daima çözüm odaklı çalışmalar çerçevesinde siz değerli müşterilerine hizmet aktarımlarını sunmaktadır. Kurmuş olduğu profesyonel alt yapısıyla birlikte bilişim teknolojilerini kullanarak yenilikçi, sürdürülebilir ve geliştirilebilir projelerle birlikte üretkenliğine devam ediyor.

Sıfır Hata ile Maksimum Verim Sağlayarak SGK Teşvik Hesaplama İşlemi

Pusula Plus genel olarak geriye dönük teşvik hesaplamaları konusunda son derece güvenilir ve profesyonel bir hizmet sunar. Bu hizmeti kapsamında işlemleri sırasında sıfır hata ve maksimum verimlilik ön plandadır. Yeni nesil programlar sayesinde de hizmeti kolayca vermektedir.

Bu teşvikler kapsamında 02,02,2018 tarihinde alınan kararca TBMM’ye bir kanun sunulmuştur. Burada geçen bildiriye göre “Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı” kabul edilmiştir. Bu kanun hakkında daha detaylı bilgi için resmi sayfadan kontrol edebilirsiniz.

Aynı zamanda işbaşı eğitim programı kapsamında 2021 yılında en az 4.203.563 TL değerinde personel maliyetini işsizlik fonundan karşılamıştır. Son derece karlı bir teşvik programıdır.

İş Başı Eğitim Programı Hakkında

İŞKUR üzerinde kaydı bulunana birçok işsiz mevcuttur. Bunların mesleki deneyim kazanmaları adına önemli teşvikler sağlanıyor. Özellikle de uygulamalı olarak meslekleri hakkında teorik bilgilerin alınması amaçlanan teşvik programıdır. Bu program kapsamında iş hayatı içerisinde ilk kez yer alacak bireyler için son derece önemlidir. Onları hem hayata bağlar, iş öğretir hem de deneyimler sonucunda kazanç elde etme fırsatı sunar.

Pusula Plus kapsamında da işbaşı eğitim programı danışmanlığı hizmeti alarak daha net verilerle ilerlemeniz mümkündür. İş başı eğitim programları süresince İŞKUR tarafından kursiyerler için ilk olarak 2021 yılında günlük 108,68 TL verilmiştir. Eğer bu bireyler öğrenci ise 81,51 TL ve işsizlik ödeneği alması durumunda da 54,34 TL gibi ödemeler yapılmıştır.

Hizmetler kapsamında her sektörde farklı zaman zarflarında geliştirmeler sunulur.

  • Hizmet, perakende, turizm ve diğer sektörlerde 3 ay
  • Bilişimi enerji ve imalat sektörleri içerisinde 6 ay
  • Bulut bilişim uzmanı, yazılım geliştirici, yazılım mühendisi, yazılım tasarımcıları için 9 ay

Süre kapsamında İEP düzenlemeleri sağlanmaktadır. Ayrıca Pusula Plus üzerinden İEP tasarruf miktarı hesaplamalarınızı da gerçekleştirmeniz mümkündür.

Kaynak: https://pusulaplus.com/iskur-isbasi-egitimi-danismanligi