Edip Gürdal tarafından kurulan saat galerisi 1972 yılından beri hizmet veriyor. Ünlü saat markalarının distribütörlüğünü yapan firma ünlü markalara ait kol saatlerin başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin her yerine ulaşmasını sağlıyor.

Firma Tarafından Satış Yapılan Saat Markaları Firma web sayfasında kol saat satışları bayan, erkek, luxury ve outlet kategorileri üzerinden yapılıyor.

Kol saati satın almak isteyenler bu kategorilerden markaya karar vererek istedikleri saati satın alabiliyorlar. Firmanın distribütörlüğünü yaparak satış yaptığı ünlü saat markaları arasında şunlar yer alıyor; Puma, Omega, Tissot, Daniel Klein, Retro, Gucci, Burberry, Regal, Swatch, Skagen ve Ultiva gibi markalardır.

Tissot  satın almak isteyenler bayan ya da erkek kategorisinden markayı seçerek saatleri inceleyebiliyorlar. Saatlerin Satış Fiyatları Kol saati satın almak isteyenler firmanın satışını yaptığı markaların fiyatların merak ediyorlar. Ancak saatlerin fiyatları marka ve modele bağlı olarak değişiyor.

Örneğin Swatch türleri 250-1000 tl arasında değişebiliyor. Farklı bir marka olan Casio saatler ise 150-3000 TL arasında olabiliyor. Kişiler web sayfasına girdiklerinde saatleri incelerken fiyat bilgisine de ulaşabiliyorlar. Firma saat alışverişlerinde kişilere taksitli ödeme imkanı da sunuyor. Firmanın Diğer Ürünleri Firmanın online web sayfası üzerinden satış yaptığı ürünler kol saatleri ile sınırlı kalmıyor. Firma ayrıca çakmak, duvar saati, masa saati, kolye, küpe, bileklik, kalem, yüzük ve cep saati satışı yapıyor.

Bu ürünlerde farklı markalara ait oluyor ve markaya göre fiyatları farklı olabiliyor. Firmanın ünlü markalara ait kol saati, kolye, çakmak ve diğer ürünlerinden satın almak isteyenler https://edipsaat.com/  sayfasını inceleyerek zevklerine uygun ürünleri satın alabiliyorlar.