Şüphesiz ki müzik dinlemek de bu yöntemler arasında en başarılı olanlardan bir tanesi. Her an müzik dinleyebilmek için birçok servis ücretli hizmet sunuyor. Bu servisleri para vererek kullanan kişiler olsa da birçok kullanıcı müziğini ücretsiz bir şekilde indirmeyi tercih ediyor. Snappea de ücretsiz bir şekilde MP3 indir işlemini kullanıcılara sunan başarılı bir internet sitesi. Hem Android üzerinden uygulamayla hem de istediğiniz platformdan web sitesiyle kullanabileceğiniz Snappea, YouTube'dan bedava müzik indirmenize olanak sağlıyor.

Snappea'nin özellikleri sadece ses dosyası indirmekle sınırlı değil tabii. Birçok kullanıcı YouTube üzerinden müzik indirmekle kalmayıp aynı zamanda videolar da yüklemek isteyebiliyor. Zira, internet olmayınca zamanı geçirmek için izlenebilecek birçok video, müzik klipleri, kısa film gibi yararlı veya eğlenceli içerikler YouTube'da bulunuyor. Bu videoları indirmek için YouTube Premium hizmeti bulunsa da kullanıcılar doğal olarak ücret ödemeye pek yaklaşmıyor. Bu noktada tekrar devreye giren Snappea, insanların YouTube'dan bedava video indirmesini mümkün kılıyor. YouTube üzerinden video indir işlemini ücretsiz bir şekilde gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar, Snappea'nin internet sitesi veya uygulaması üzerinden isteklerini kolayca hayata geçirebiliyorlar.

YouTube'da birçok müzik klibinin bulunması internet kullanıcıları için çok büyük nimet. İnsanlar, müzik dinlemek isteyince YouTube'daki videoları açıp dilediği müziğin keyfini çıkarabiliyorlar. Fakat bildiğimiz gibi YouTube bir video sitesi ve içerisinde tamamen ses içeren dosyalar bulunmuyor. Bunun için de müzik indirmek isteyen kullanıcıların bir MP3 dönüştür işlemi gerçekleştirmesi gerekiyor. Neyse ki Snappea burada da kullanıcıların yardımına yetişiyor. MP3 müzik dinlemek isteyen kullanıcılar, YouTube'da MP4 olarak bulunan videoların linkini kopyalıyor. Sonrasında ise bunu Snappea'de bulunan boşluğa girip arama işlemini başlatıyor. Ardından ekranda yer alan format ve ses kalitesi seçeneklerinden uygun olanı seçerek videoyu MP3 formatında indirmeye başlıyorlar. Siz de YouTube'dan MP4'leri MP3'e bu şekilde dönüştürebilir, dönüştürmekle kalmayıp indirerek tadını çıkarabilirsiniz. İyi dinlemeler!