Cildimiz doğru bakım yapıldığı zaman, istediğimiz gibi olacaktır. Bu yüzden hem günlük bakımlar ihmal edilmemeli, hem de profesyonel cilt bakımı yapılmalıdır. Baby face beauty işlemi profesyonel cilt bakımıdır.

Özel bir lazer işlemi uygulanarak, cildin alt katmanlarına bakım yapılması sağlanır. İlk olarak cilt temizliği önemli bir yere sahiptir. Çeşitli ürünler kullanılsa da yeterli temizlik sağlanmaz. Ya da cildin alt kısımlarına ulaşmak mümkün olmaz. Cilde yapılan bu işlem sayesinde cilt gençleşir, aydınlık görünür.

Baby Face Beauty Nedir?

Baby face beauty işlemi, thulium lazer yöntemi kullanılarak yapılır. Nano teknoloji kullanılarak yapılan bir işlemdir. 1927 nanometre dalga boyu vardır. Bir cilt yenileme sistemidir. Derinin üzerinde yer alan kanallar açılarak, deri altına vitamin takviyesi yapılır.

Cildin eksikliğine ver sorununa göre, birçok vitamin türü kullanılabilir. Thulium lazer çok olumlu sonuçlar veren, etkili bir yöntemdir. Kullanılan ürünlerin içerisinde anti aging ve antioksidan içeren, maddeler vardır.

Baby Face Nasıl Uygulanır?

Baby face beauty uygulama yöntemi, son derece basittir.  3 aşamalı bir bakım yapılır. İlk aşamada lazer tüm tuz bölgesine uygulanır ve kanalların hepsi açılır. Dakikada binlerce kanal açılacaktır. Cildin yapısına göre hazırlanan ürünler, ikinci aşama da belirli bir süre boyunca, cilde yedirilir. Serinin alt katmanlarına bu ürünler ulaştırılmış olur.  Sonuncu aşama da çok etkili bir maske uygulanarak, bakım işlemi sona erer.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Şişli lazer epilasyon, hem yüz hem de vücuttaki tüylerden kurtulmak için kullanılan bir yöntemdir. Bilindiği üzere lazer kullanımı son yıllarda artış göstermiştir. Önemli olan doğru ve cilde uygun olan Şişli lazer epilasyon işleminin uygulamasıdır.

Aşırı tüylenme sorunu olanlar ya da kökten çözüm arayanlar, Şişli lazer epilasyon tercih edebilir, bu sayede vücudun da bulunan, tüm tüylerden kısa sürede kurtulabilir. Ağda gibi işlemler, kısa süreler için etkilidir. Lazer sayesinde yıllar boyu tüylenme sorunu yaşanmaz.  Lazer epilasyon da kıl kökleri tahrip edildiği için, uygulanan bölgeden bir daha tüy çıkmaz.  Bu da hem fiziksel hem de psikolojik olarak, kişiye iyi gelir.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Lazer alanında Şişli lazer epilasyon üç çeşittir. Bunlar tamamen kişinin cilt ve kıl yapısına göre uygulanır. Doğru seçim yapılması çok önemlidir. Yanlış uygulama yapılması sonucu, lazer epilasyondan beklenen sonuç alınmaz. Buna lazer epilasyonu yapacak, konuda uzman kişi karar verir.  Yaptırmadan önce, detaylı bir araştırma yaparak, bilgi toplanması avantajlı olacaktır.

Bölgesel İncelme Nedir?

Bölgesel incelme sıklıkla tercih edilen bir yöntemdir. Fiziksel görünümünden rahatsız olan kişiler tarafından bölgesel incelme tercih edilir. Bunun için özel cihazlar kullanılır. Yağlanmanın fazla olduğu alanlar, inceltilirek, daha orantılı bir vücut yapısına kavuşulması sağlanır.

Bölgesel yağlanmanın en çok olduğu yerler, göbek, bacak, kol gibi bölümlerdir. Bölgesel incelme sayesinde yağlar parçalanır ve gözle görülür bir değişim yaşanır.

Bölgesel İncelme Fiyatlar

Bölgesel incelme fiyatları da oldukça merak edilen konular arasındadır. Kesin bir fiyat verilmesi için, ilk olarak bir uzman tarafından, detaylı muayene yapılması gerekir. Detaylar belirlendikten sonra, net bir fiyat verilecektir. Bölgesel incelmenin uygulanacağı bölge, yağ oranı gibi detaylar, fiyatlar üzerinde etkilidir. Muayene olmak ve bu işlemin yapılmasına uygun olmak çok önemlidir.  Uzman önerisi olmadan yapılan bölgesel incelme işlemleri de bazı yan etkiler görülebilir.