Sony servisi olarak kişilerin aktivite, iş ya da okul amacıyla kullandıkları sony ürünleri için teknik servis hizmeti veriyorlar. Tüm Türkiye genelinde verdikleri bu hizmet sayesinde bilgisayar, laptop ya da notebook gibi ürünlerin bakım, onarım ve tamir işlemlerinin kısa süre içinde gerçekleşmesini sağlıyorlar.

Bilgisayar Kırıkları İçin Servis Hizmeti

İnsanların kolay taşıma ve kullanım sağlamasından dolayı kullanmayı tercih ettiği bilgisayar türleri arasında laptoplar yer alıyor. Ev ya da iş ortamında kullanılan bu ürünler kullanıcı dikkatsizliği sebebiyle yere düşerek kırılma gibi sorunlarla karşılaşabiliyorlar. Bu durumda kırıkların onarılması ve laptopun çalışır hale gelmesi için servis hizmetine ihtiyaç duyuluyor. Sony laptop servis firması kırılan sony laptopların çalışır hale gelmesini sağlıyor. Bunun içinde tekniker elemanlarını kullanıyor. Elemanlar kırıkların yapılması ya da kırılan ürün yerine yenisinin takılması gibi işlemleri gerçekleştiriyorlar.

Yaptıkları onarım işlemlerini de garantili olarak yapıyorlar. Ayrıca laptoplar dışında telefon, tablet ve lcd monitör kırıklarına da çözümler üretiyorlar.

Sıvı Dökülen Ürünler İçin Servis Hizmeti

Laptop, akıllı telefon ya da tablet gibi ürünler kırılma sorunları dışında yaygın olarak sıvı dökülme sorunlarıyla da karşılaşabiliyorlar. Sıvı dökülmesi nedeniyle arızalanan cihazlar firmaya gönderilerek tamir edilmesi sağlanabiliyor. Ayrıca firma İstanbul genelinde adrese giderek ürün teslimi ya da yerinede tamir hizmetlerini de gerçekleştirebiliyor. Bu sayede kişiler günlerce tamire gönderdikleri ürünlerini beklemek zorunda kalmıyorlar.

Orijinal Yedek Parça Değişimi Ve Satışı

Sony servis onarım gerektiren cihazların eski ve işe yaramayan parçalarını orijinal yedek parçalarla değişimini gerçekleştiriyor. Böylelikle cihaz yeni parça sayesinde kusursuz bir şekilde çalışıyor. Yedek parça değişimi yapan servis bu sebeple sony kullanıcılarının ihtiyaç duyacakları yedek parçaların uygun fiyatlar altında satışını da gerçekleştiriyor. Servis tarafından satışa sunulan yedek parça türleri arasında şunlar yer alıyor;

  • Power Jack
  • Tuş Takımı
  • Data Kablosu
  • Pil
  • Ekran Kasası
  • Batarya
  • Fan
  • Klavye

Bu ürünlerden ya da ihtiyaç duyulan farklı ürünlerden satın almak isteyenler servisin yedek parça sayfasından online olarak sipariş verebiliyorlar.

Sony Cihazlarının Bakımı

Laptop, masaüstü bilgisayar, tablet, notebook, aspire ve oyun ürünlerinin tamirini yapan firma bu cihazların ömürlerinin uzaması için ihtiyaç duyulan bakım hizmetini de veriyor. Bu cihazların yazılım ya da donanım ürünlerinde ihtiyaç duyulan bakımları profesyonel elemanlarıyla gerçekleştiriyor. Böylece cihazların çabuk ısınma, yavaşlama ya da ekran donması gibi sorunları ortadan kalkıyor. İhtiyaç duyulan ürünlere format atma işlemini de gerçekleştirerek cihazların sıkıntısız çalışmasını sağlıyorlar. İrtibat: https://www.sonyservisturkiye.com/