Telefon dinleme, hedef telefona yüklenen bir casus yazılım ile telefon üzerinde takip işlemleri yapmaya verilen isimdir. Telefon takip, günümüzde fazlaca kolay bir halde gerçekleştirilebilmektedir. Hedef telefona 3 – 5 dakika arası fiziksel erişiminizin gerekmektedir. Bu süre içinde yapacağınız casus program kurulumu ile beraber hemen takip işlemlerine başlayabilirsiniz.

Firmamız tarafınca satılan telefon takip programları, yazılım mühendislerimiz tarafından özel olarak geliştirilen üst kalite yazılımlardır. Telefon takip ile sevdiklerinizi takip ederek, onların güvenli bir ortamda kalmasını sağlayabilir, yanlış yolda olan çocuğunuzu ya da başka bir yakınınızı o bilmeden müdahale ederek o yolda uzaklaştırabilirsiniz.

İlk bakışta yanlış gibi görünse de, ihtiyaç duyulan bazı anlarda Telefon Takip Programı, hayat kurtarır niteliktedir. Çocuğunuzun çevresini kontrol etmek istediğinizde, yaşlı yakınlarınızın durumunu her an öğrenmek istediğinizde, personelinizin şirketinizdeki çalışmaların ve şirket hatlarından yaptığı işlemleri görmek istediğinizde ve daha bunlar şeklinde birçok ihtiyaç duyulabilecek anlarda telefon dinleme işlemine ihtiyaç duyarsınız.

Telefon Takip İle Neler Yapılabilir?

Telefon takip ile yapabileceklerinizin sınırı yoktur. Günümüzün değişen toplumsal düzeni güvensizlikleri de beraberinde getirmiş, güvensiz ortamda da ilişkiler ilerlemez bir duruma gelmiştir. Bazen insanoğlu yanlış tanıyor olabilirsiniz yahut tanıdığınız insanoğlu aslında gerçekten tanıdığınız şekilde olmayabilir. Bu kişi sevgiliniz, dostunuz hatta eşiniz bile olabilir. Bu insanlarla ilgili gerçekleri görmek için telefon takip işlemine başvurmanız gerekecektir. Onların telefonunda whatsapp takip, facebook takip, gps konum bulma ve takip, ortam dinleme, telefon görüşme takip, telefon dinleme ve daha sayısız pek çok işlemi sadece 3 dakikalık bir kurulumla sorunsuz ve sınırsız bir şekilde yapabilirsiniz.

Telefon dinleme ile içinizde şüphe kalmadan yaşamınızı devam ettirebilir, iş – arkadaş veya aşk ilişkilerinizde neler yapabileceğinizi, nelerin doğru, nelerin yanlış bulunduğunu rahat ve şeffaf bir halde görebilirsiniz.

Telefon Takip Nasıl Yapılır?

Telefon takip, firmamız tarafından sunulan yazılımları kullanarak yapılabilir. Bunun için yapmanız gereken Android işletim sistemine haiz hedef telefona 3 dakikalık bir kurulumdur. Peşinden takip işlemlerini başlatabilirsiniz.

Hedef telefondaki veriler programlarımız için özel hazırlanan yüksek güvenlikli sunuculara aktarılır. Bu aktarım esnasında hedef telefonun web erişimi ne olursa olsun açık olmalıdır. Aksi durumda internetsiz veri gönderilemediği için ilk web açılana kadar veriler sırada bekler.

Bu veriler, sunuculardan yalnız sizin belirlediğiniz e-posta ve şifreyle kontrol paneline giriş meydana getiren hesabın erişimine sunulur. Telefon dinleme sırasında elde edilmiş veriler, ne olursa olsun üçüncü bir bireyin erişimine giremez. Bunun için sunucularımız ve web sitelerimiz yüksek nitelikli güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır.

Telefon Takip Programı Yasal Mı?

Telefon takip işlemleri için kullanacağınız uygulama, genel olarak yasal takip kullanımları için tasarlanmıştır. Bu programı kullanacağınız telefon sahibinin tüm sorumluluğu size aittir. Örneğin çocuğunuzun telefonunu takip edebiliyor olmanız yasal olarak problem olmayan bir durumdur. Aynı şekilde şirket personellerinizin şirket hatlarında yaptıkları işlemleri de görebilmenizin sakıncası  yoktur. Eşiniz yahut başka bir yakınınız da kovuşturmak istedikleriniz içinde olabilir. Bu kişilerin de tüm sorumluluğunu kabul ediyorsanız bu alanda da sorun olmayacaktır.

Telefon takip günümüz koşullarında mutlak bir gereklilik haline gelmeye adım atmıştır.

Telefon takip programı satın almak ve detaylı bilgi edinmek için https://www.spykontrol.com adresinden veya 0543 323 0 323 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.