Toptan telefon aksesuarları gündelik hayatımızda bizlere oldukça kolaylık sağlayan teknolojik ürünlerdir. Bunlar hayatımızı kolaylaştırdığı gibi çok yüksek fiyatlara aldığımız ürünlere koruma da sağlamaktadır. Sizlere bu yazımda hem kullanıcılar için aksesuar tercihlerinden hem de telefon aksesuar satışı gerçekleştiren firmalar için önerileri sıralayacağım. O halde başlayalım.

Hayatımızı Kolaylaştıran Aksesuar: PowerBank (Taşınabilir Şarj Aletleri)

Teknolojik cihazlar her ne kadar sürekli gelişim içerisinde olsalar da bataryaların aynı hızla geliştiğini söyleyemeyiz. Özellikle iPhone telefonları diğer markalara göre daha da zayıf kalıyor. Bu yüzden yanımızda powerbank yani taşınabilir şarj aletleri taşımamız kaçınılmaz oluyor.

Toptan Powerbank Firmaları

Toptan powerbank (taşınabilir şarj aletleri) ucuz olarak toptancısı sorulduğu zaman en iyi firmalardan biri şüphesiz 01GSM adresidir. Kaliteli ürünlere gerçekten ucuz fiyata sahip olabiliyorsunuz. Klasik toptancılık anlayışının dışında her üründen 1 adet dahi alabiliyorsunuz. Minimum tutar yeterli seviyeye gelirse istediğiniz ürünü satın alabilirsiniz. Auris, Sunix ya da bilindik kullanılan pek çok marka yer alıyor.

Bluetooth Kulaklık Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Öncelikle piyasada pek çok firmaya ait kulaklık modelleri yer almaktadır. Hepsini olmasa da içlerinden popüler olanlara ve sıklıkla yapılan hatalara göz atalım. Hepsiburada üzerinden Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık, 2. Versiyonu, S modeli çok satan modeller olarak karşımıza çıkmaktadır. S versiyonu oyun modu olarak gecikmeleri en aza indirdiğini söylemektedir. Bu ürünleri satın alırken dikkat etmeniz gereken en önemli kısım satıcısının direk Hepsiburada olmasıdır.

Ürün size geldikten sonra ürünün kutusunda barkod kısmını kazıyıp Mi sitesinden orijinal olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bunun dışında içinden kalın bir kitapçık çıkmalıdır. Yoksa bile endişelenmeyin. Farklı şekillerde anlamanın yolları var. Şarj kutusu üzerindeki yazılar gayet sade olmalı. Buna dikkat etmelisiniz. Sahte ürünlerde genelde yazılar daha fazladır.

Toptan Bluetooth Kulaklık Tercihleriniz Nasıl Olmalıdır?

Toptan bluetooth kulaklıklar için em önemli durum garantili olmasıdır. Hassas cihazlar oldukları için ilk 7 gün bozulma durumu kontrol edilmelidir. Bu sayede kronik bir hata çıkarsa bildirilme şansı olur.

Aksesuar Denildiği Zaman Her Kadın ve Erkeğin İlk Tercihi: Saatler

Saat kullanmak yıllardır hem zamanı yönetmek hem de her kıyafetimize şıklık katan aksesuarların başında geliyor. Pek çok tasarımla karşımıza çıkan bu saatleri satın alırken dikkat etmemiz gereken önemli noktalar bulunuyor. Öncelikle cam ve kordon kalitesi ilk bakmamız gereken yerdir. Çizilmelere dayanıklı olması, tarih bulunması gibi detaylar da kullanıcılar tarafından istenen özellikler diye düşünüyorum. Fakat günümüz dolar kurunun etkisiyle toptan saat satışı da kötü zamanlar geçiriyor diyebiliriz. Toptan saat fiyatları gerçekten çok yüksek değerlere ulaşmaya başladı. Bu durumda ilk olarak kombin ürünlere bakmak faydalı olacaktır. Hem kutulu hem bileklik hem de uygun fiyatıyla kullanıcıları cezbeden birçok model 01GSM yer alıyor. Şahane modellere göz atmanızı tavsiye ederiz.

Hoparlör ve Ses Sistemleri Hakkında

Özellikle masaüstü ya da bluetooth hoparlör tercihlerinde ilk olarak bas ve tiz sesleri önem arz etmektedir. Ses kalitesi hem kullanıcıların hem de bayilerin ilk beklentisidir. Aynı zamanda kablosuz modeller için kullanım süresi dikkate alınmaktadır. 01GSM pek çok markaya ev sahipliği yaptığı için bütçenize uygun modelleri tercih edebilirsiniz.

Toptan Telefon Aksesuar Firmaları Sıralama

Toptan telefon aksesuar firmaları içerisinde ilk olarak 01GSM daha sonra N11 gibi büyük firmalar yer almaktadır. Bunların dışında yerel firmalarda da uygun fiyata ürün satışı gerçekleşmektedir. Bir tavsiye yazımızın daha sonuna geldik. Sizler de firmalarla ilgili deneyimlerinizi yazabilirsiniz. Yazımızı beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızdan paylaşmayı unutmayın. Herkese iyi günler.