Haydi başlayalım. Web sitenizin gereksinimlerini , hedeflerini tartışıyor, bilgi topluyoruz. Bunu yapmak, dönüşüm sağlayan siteler sunar.

Duyarlı Web Sitesi Tasarımları

Buradaki zorluk, görsel bir marka bağlantısı oluşturan son teknoloji modern özel duyarlı web sitesi tasarımını görselleştirebilmemizi sağlamak için müşterinin hedeflerini tam olarak benimsemektir .

Web Geliştirme

En son kodlama dillerinde ve projeye en uygun geliştirme ortamlarında geliştirme yapıyoruz. Burada yuvarlak deliklere oturan kare mandal yok.

Yani yeni bir web sitesine mi ihtiyacınız var? Tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu belirlememize izin verin.
Web siteniz birkaç yıldır sizde olabilir ve işiniz değiştikçe ve web sitesi geride kaldığı için yenilenmeye ihtiyacınız olabilir. Veya çok fazla zaman ve para yatırdığınız harika bir web sitesine benzeyen bir web sitesine sahip olabilirsiniz, ancak bir nedenden dolayı umduğunuz olası satışları sağlayamıyor.

Trabzon web tasarım ekibimiz, sorunun ne olduğunu tanımlamak için müşterilerimizle birlikte çalışırız ve ardından bunu çözmek için sizinle birlikte bir teklif oluştururuz. Sadece bir web sitesine ihtiyaç duyma günleri geride kaldı , ihtiyacınız olan şey , projenin başında belirlediğimiz hedeflere karşı çalışan ve bunları sunan bir web sitesi.

Yönetimi Kolay Web Tasarımı

Bizim web siteleri ısmarlama eğer istediğin buysa, tamamen sizin tarafınızdan yönetilecek inşa edilir. Müşterilerimize zengin özelliklere sahip bir kurumsal içerik yönetim sistemine tam erişim ve eğitim veriyoruz. Sitelerimizi modüler bir şekilde oluşturuyoruz, her bileşeni bir teknisyen olmasanız bile içeriği yönetmeyi ve güncellemeyi kolaylaştıran mantıklı ve sistematik bir şekilde oluşturuyoruz.

Kullanıcı Dönüşümü Odaklı Tasarım

Sürecimizden göreceğiniz gibi, stratejiyi doğru bir şekilde elde etmek için perde arkasında çok zaman harcıyoruz: Araştırma, Kullanıcı Profili Oluşturma, İçerik Stratejisi ve sitenizin UX'i üzerinde çalışmak. Bu adımlar, ziyaretçileri müşterilere dönüştürecek bir site oluşturmamızı sağlamak için hayati önem taşımaktadır.

SEO Dostu Trabzon Web Tasarımı

Arama Motoru Optimizasyonu (SEO), sitenizin Google'da sıralanmasının anahtarıdır. İnşa aşamasında, yerinde SEO'yu doğru yapmamız gerekiyor. Bu, siteyi denetleyerek ve H1 Etiketleri, URL yapısı, Anahtar kelime içeriği gibi öğeleri gözden geçirerek ve meta etiketler oluşturarak gerçekleştirilir. En önemlisi, eski sitenizden iyiliğin artmasını sağlamak için 301 yeniden yönlendirmesini uyguladığımızdan emin olmaktır.

Mobil, Tablet ve Masaüstü Duyarlı Web Tasarımı

Günümüz dünyasında, web sitelerine birkaç farklı cihazdan erişilmektedir. Pixel mükemmel mobil duyarlı web sitesi tasarımı artık Google'ın gereksinimlerinin önemli bir parçası. Trabzon web tasarımı web sitelerini tüm bu farklı cihazlardan erişilebilecek şekilde tasarlıyor ve müşterilerinizin sizinle istedikleri şekilde bağlantı kurmalarını sağlıyoruz.

Hızlı ve Güvenlikli

Web sitesi sayfalarınızın, resim, video veya yalnızca içerik içermesine bakılmaksızın, hızlı sayfa yüklemesi için optimize edildiğinden emin oluruz. Web sitesi ziyaretçileri, hızlı bir şekilde yüklenmesi ve güvenli olduğundan emin olmak için bir web sitesini sever. Web sitelerinizin güvenliğini hem kendiniz hem de müşterileriniz için çok ciddiye alıyoruz.