Farklı lazer epilasyon metotları arasında öne çıkan Buz Lazer, dünyanın en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemidir. Soprano Ice serisi lazer epilasyon cihazları, ülkemizde Buz Lazer olarak lanse edilmiş ve marka tescili alınmıştır. Bir dünya markası olan Buz Lazer 80’nin üzerinde ülkede kullanılan FDA onayına sahip bir sistemdir.

Trabzon Lazer Epilasyon merkezleri arasında önce çıkan Buz Lazer, yüksek hasta konforuna sahip bir uygulama. Buz Lazer, ütüleme epilasyonun mucidi firma tarafından uzun yıllar süren AR-GE çalışmaları sonucu geliştirilmiştir. Patentli uygulama tekniği, lazer epilasyonun adeta masaj konforunda gerçekleşmesini sağlamaktadır. Cilt üzerinde sürekli hareket ettirilen tedavi başlığı ve cildin fazla ısınmasını engelleyen gelişmiş soğutma sistemi ile Buz Lazer günümüzün en gelişmiş lazer epilasyon yöntemidir.

iç mekan içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Trabzon’da Buz Lazer ile Ağrısız Lazer Epilasyon

Buz Lazer neredeyse tamamen ağrısız bir uygulamadır. Kılların kademeli olarak ısıtılmasını sağlayan patentli bir uygulama tekniği kullanır. Bu uygulama tekniğinde, tedavi başlığı ütü yapar gibi cilt üzerinde sürekli hareket ettirilir. Lazer enerjisi, 10 Hz gibi yüksek bir tekrarlama oranında kıl kökünü hedefler. Kıl kökü etkili bir şekilde tahrip edilirken cilt korunur, yan etki riski minimuma iner. Buz Lazer ile bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde yanık riski olmadan her mevsimde güvenli bir şekilde uygulama yapılır. Lazer epilasyonun en büyük dezavantajı olan ağrı da bu uygulama tekniği ile ortadan kalkar. En derin yerleşimli kılların lazer epilasyonu bile nerdeyse tamamen ağrısız, acısız bir şekilde gerçekleşir.

Erkeklerin Tercihi de Buz Lazer

Erkeklerin kılları genellikle derin yerleşimlidir. Özellikle omuz, sırt ve göğüs bölgelerindeki kıl kökleri derinde oldukları için bu bölgelerin lazer epilasyonu fazla ağrılıdır. Sakal üzerinin biçimlendirilmesi amacıyla da lazer epilasyon yaptıran erkeklerin sayısı oldukça fazladır. Bu bölgedeki kıllar da sert ve kalın oldukları için lazer epilasyonda ağrı fazladır. Tüm bu bölgelerde de ağrısız, acısız lazer epilasyon imkanı sunan Buz Lazer, Trabzon’da Lazer Epilasyon yaptıran erkeklerin de tercih ettiği bir yöntem.

kişi, adam, iç mekan, fotoğraf içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Buz Lazerin Gelişmiş Soğutma Sistemi

Buz Lazer aynı zamanda gelişmiş bir soğutma sistemine sahip. ICE teknoloji olarak adlandırılan bu patentli soğutma sistemi uygulama esnasında cildi -3 dereceye soğutuyor.  Tüm uygulama esnasında cildi serinleten, ferahlatan bu sistem lazer epilasyonun konforunu üst seviyeye çıkarıyor. Cilde değdiğinde buz gibi soğuk olan tedavi başlığı sayesinde koyu tenli kişilerde de neredeyse tamamen ağrısız bir uygulama yapılabiliyor. Lazer epilasyonun ağrısız olmasını sağlayan bu gelişmiş soğutma sistemi aynı zamanda cildi koruyor, yanık ve leke gibi yan etki risklerini minimuma indiriyor. 

Buz Lazer, bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde güvenle lazer epilasyon yapılabilmesine olanak tanıyan teknolojilere sahip. İnce kıllarda da etkili olan Buz Lazer, Trabzon Lazer Epilasyon merkezleri arasında oldukça yoğun ilgi görüyor. Buz Lazer burun içi, kulak içi gibi zor ulaşılan alanlar ve kaş üzeri gibi hassas bölgelerde kullanılan özel bir uca sahip. Bu uç tedavi başlığına takılarak zor ve hassas alanların epilasyonu kolayca yapılabiliyor.

Her cilt ve her kıl tipine çözüm sunan Buz Lazer etkili, kalıcı, yan etkisiz, ağrısız, acısız olması nedeniyle Lazer Epilasyon Trabzon dendiğinde ilk akla gelen yöntem oluyor.

Detaylı bilgi ve size en yakın kliniği bulmanız için www.buzlazer.com adresini ziyaret edebilirsiniz.