Ancak bu durum firmanın bilinirliğinden ya da başarısından herhangi bir şey eksiltmemiştir. Uzun yıllardan bu yana Türkiye’nin pek çok yerine telekomünikasyon servisi sunan marka, bu işteki başarısını sürdürmektedir. Yine bu başarının altında ise rakiplerine göre çok daha hızlı bir internet servisi sunması yatmaktadır. Bütün bunların yanı sıra, kaliteli hizmetleri uygun fiyatlara veriyor olması da Kablonet’in adını başarılı firmalar arasına yazdırmasında büyük bir rol oynamaktadır. TÜRKSAT uydusu alt yapısıyla internet hizmeti veren firma, pek çok özelliği ile rakiplerinden ayrılmakta ve kullanıcılarına uygun fiyatlara kaliteli bir hizmet alma fırsatı sunmaktadır.

Uydunet İnternet Nasıl Çalışır?

Alışılmış bir internet hattı genellikle yolların altına bakır tellerle döşenir ve internet servisi bu sayede sağlanır. Yine bunun yanında hattın binaların önünde bulunan iletişim kutusuna bağlanmasıyla da bu hizmet verilebilir. Ancak Kablonet’in çalışma mantığı bu iki yöntemden de oldukça farklıdır. TÜRKSAT uydusunu kullanan Uydunet, bilgisayarlara bağlanan bir modem aracılığıyla internet hizmeti sağlamaktadır. Bu sebeple de herhangi bir olumsuz hava koşulunda internetinizde kesilme ya da yavaşlama meydana gelmez, kesintisiz olarak internet hizmeti almaya devam edebilirsiniz.

Ancak yeraltından geçen hatlarda ise, olumsuz hava koşullarından kaynaklanan kesintiler sıklıkla yaşanmakta ve bu durum, kullanıcılarda memnuniyetsizliğe sebep olmaktadır. Bunun yanında Uydunet internet için herhangi bir telefon hattına ihtiyaç duymadan sorunsuz olarak internete bağlanabilirsiniz.

İnterneti Kadar Televizyonu da Başarılı

TÜRKSAT A.Ş.’nin sunduğu bir diğer hizmet ise televizyon yayınıdır. Kablo TV aracılığıyla sunulan bu hizmete ise “Teledünya” ismi verilmiştir. Oldukça uygun fiyatlara HD kalite televizyon deneyimi yaşayabilmenize olanak tanıyan Kablo TV’nin bu hizmeti, Türkiye genelinde 22 şehirde kullanılmaktadır.

Teledünya hizmetinde yerli, yabancı kanalların yanı sıra sinema paketleri de mevcuttur. Vizioon Sinema Paketi’nin içinde bulunduğu kampanyalardan yararlanırsanız, her gün birbirinden farklı ve yeni filmleri (aynı şekilde eski filmleri de) izleme imkânına sahip olabilirsiniz.