Öncelikle tam donanımlı bir adisyon programı nın içeriğinde reçete modülü, gelir gider takibi ve stok takibi aynı zamanda da işletmenin genel muhasebesini içermesi çok önemli.

Aynı zamanda başlıkta yazdığımız gibi de uygun fiyatlı olmalı. Hepimizin bildiği gibi piyasada bir çok program bulunuyor. Bizim işletme sahiplerine tavsiyemiz bir programı tümden satın alım yapmak yerine kiralayarak bunu uygun fiyatlı tutabilmeleri. Bunun birçok avantajı var.

Örneğin bir ay çalışıp bir ay çalışmadığınız zamanlarda çalıştığınız ay kadar ödeme yaparsınız. Size tavsiye ettiğimiz bu sistemde verileriniz internette tutulur ve güvenle saklanır. Herhangi bir şekilde veri kaybı yaşamanız mümkün değildir.

Aynı zamanda anlık canlı olarak işletmenize yakın yada uzak olmanız fark etmeksizin yurt dışında olduğunuz zamanlarda bile işletmeniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Cafe adisyon programı olarak bütün bu özellikleri barındıran ve bizim bizzat önerdiğimiz sistem Restomenum Cafe Adisyon sistemi.

En başta söylediğimiz gibi bir adisyon programının içerisinde olması gereken tüm özellikler mevcut ve bunların yanında bu özellikler de modül modül isteğe bağlı olarak sisteme eklenebiliyor.

Yani siz eğer reçete modülü kullanmıyorsanız, bu modül için ücret ödemiyorsunuz. İşin güzel tarafı da bu. Ne kullanıyorsanız o kadar ödeme yapıyorsunuz ve ay ay ödeme yapıyorsunuz.

Kiralamanın avantajı da burda ortaya çıkıyor. Aynı zamanda aldım gittim aradım açmadılar gibi bir durumla karşılaşmanız mümkün değil.

Çünkü siz toplu bir ödeme yapmadığınız ve ay ay ödeme yaptığınız için size gerekli desteği göstermek zorundalar, yoksa sonra ki ay ödemenizi yapmazsınız ve başka bir sisteme geçersiniz. Bir çok yönden avantajlı bir sistem.

En önemliside herhangi bir cihaz üzerinden yönetebiliyor olmanız. Yani illa bir bilgisayar almak zorunda değilsiniz.

Telefonunuz tabletiniz yada hali hazırda bir bilgisayarınızın olması yeterli. Yeterki internetiniz olsun, her yerden erişebilirsiniz. Endüstriyel bilgisayarlara büyük paralar vermenize gerek kalmaz.

Lafı daha fazla uzatmadan sizlere web sayfalarını paylaşalım. Daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

https://restomenum.com