İmkan dahilinde herkes bir araç sahibi olmak istemekte hatta büyük şehirlerde bir evde birden fazla araç bulunmaktadır. Bu durum ülkemizdeki ikinci el araç piyasasının çok canlı olmasının ve çok güzel fırsatlar barındırmasının en önemli sebeplerinden biridir.

Gıcır gıcır sıfır bir aracın ilk sahibi olmak pek çok kişinin ilk tercihi olsa da bazı kişiler gerek ekonomik gerek diğer nedenlerle tercihlerini ikinci el araç piyasasından yana kullanabilmektedir. Özellikle yeni ehliyet alan ya da trafiğe yeni yeni çıkmaya başlayan kişiler ilk araçlarını ikinci el almaya daha sıcak bakmaktadırlar. Böylece olası bir kaza durumunda sıfır aracın değer kaybı yaşaması gibi istenmeyen durumları bertaraf edebildikleri gibi ikinci el araçların daha uygun olacak tamir masrafları sayesinde tasarruf da etmiş olurlar. Diğer yandan ülkemizde ikinci el araç piyasasına yoğun ilgi gösterilmesi belirli mevsimlerde ikinci el araç piyasasında fiyatlarda yukarı doğru hareketlenmelere neden olmaktadır. Bunun yanı sıra banka kredi faiz oranlarının ya da döviz kurlarının yükseldiği dönemlerde sıfır araç fiyatlarındaki yükseliş ikinci el araç piyasasını da etkilemektedir. Sıfır araç fiyatlarındaki artış aynı araçların ikinci el fiyatlarını da yükseltmekte aynı zamanda sıfır araç fiyatlarının yükselişinden dolayı insanların ikinci el araçlara yönelmesi de ikinci el araç piyasasını etkilemektedir.

İkinci El Araç Satın Alırken Güvenilir Platformları Tercih Edin

İkinci el araç piyasası araç satın almak isteyen kişiler açısından birçok açıdan avantaj sağlasa da aracın ilk sahibi olmayacak olunması bazı risklerle karşılaşılmasına yol açabilir. Bu nedenle ikinci el araç satın alacak kişilerin sıfır araç satın alacak kişilere oranla daha ince eleyip sık dokumaları ve araç satın alırken mutlaka güvenilir platformları tercih etmeleri gerekir. Eğer gerekli incelemeler yapılmaz ya da güvenilir olmayan platformlardan araç satın alınırsa son derece ciddi sorunlarla karşılaşılması söz konusu olabilir. vasitam.com hem sıfır hem ikinci el araç alım-satım işlemlerinin güvenilir şekilde yapıldığı online bir platform olarak hem araç sahiplerine hem de araç satın almak isteyen kişilere hizmet vermektedir. vasitam.com izlediği müşteri memnuniyetli odaklı hizmet politikası çerçevesinde kaliteli ve dürüst bir anlayışı benimsemekte, bunun doğal bir sonucu olarak da sektöründe sahip olduğu pazar payını emin adımlarla artırmaktadır. 

İstediğiniz Araca Saniyeler İçinde Ulaşmak İçin Adresiniz vasitam.com 

vasitam.com son derece geniş araç portföyü sayesinde araç satın almak isteyen kişilerin hayallerindeki araca yalnızca tek bir tıkla ve saniyeler içerisinde ulaşmasını sağlar. vasitam.com web sitesinin ana sayfasında Vasıta İlanları kısmı bulunur. Bu kısımda yer alan özellik sayesinde otomobil, arazi/SUV&pickup ve ticari araçlar kategori ve marka bazında filtrelenebilir. Kullanıcılar araçları satın almak istedikleri kategori özelinde ya da marka özelinde filtreleyerek listeleyebilirler. Bu işlemin ardından diledikleri takdirde tarihe göre yeniden eskiye, tarihe göre eskiden yeniye göre, fiyata göre artan ya da fiyata göre azalan olmak kaydıyla yeni bir filtreleme yapmayı da tercih edebilirler. 

Bunun yanı sıra kullanıcılar il, ilçe, fiyat, model yıl, yakıt tipi, vites tipi, kilometre, kasa tipi, motor gücü, çekiş tipi, garanti, plaka uyruk, galeriden mi sahibinden mi, ikinci el mi sıfır mı olduğu ve takas yapılıp yapılamayacağı gibi ek kriterlere göre filtreleme yaparak hayallerindeki araca daha kısa sürede ulaşma imkanından yararlanabilirler. 

vasitam.com üzerinde istedikleri marka özelinde filtreleme yapabilen kullanıcılar otomobil, ticari araç, kamyonet, minibüs, motosiklet gibi farklı araç türlerini inceleme ve farklı özelliklere sahip araçları aynı platformda görüntüleyebildikleri için kısa sürede istedikleri araca ulaşabilirler.

Kullanıcıların vasitam.com üzerinden hayallerindeki araca ulaşmaları için tek yapmaları gereken satın almak istedikleri aracın özelliklerini belirlemek ve bu kriterler doğrultusunda filtreleme yapmaktır. Aynı zamanda kullanıcıların bütçelerini belirlemeleri ve özelleştirilmiş filtreleme seçeceğinden yararlanarak bütçelerine uygun araçları sıralamaları ya da aradıkları marka ve bütçe özelinde filtrelemeler yapmaları da mümkündür.

vasitam.com aracılığıyla araçlarını satmak isteyen kullanıcılar ilanlarını oluşturduktan sonra kısa süre içerisinde çok geniş bir kitleye ulaşabilirler. Aynı zamanda ilan oluştururken opsiyonel olan birtakım bilgileri girerek oluşturdukları araç satış ilanının güvenilir ilanlar kategorisinde yer alması avantajından yararlanabilirler. vasitam.com tarafından güvenilir ilanlar sınıflandırmasına dahil edilen araç satış ilanları normal ilanlara oranla dört kat daha fazla gösterilirler. Bu sayede bu ilanlar çok daha kısa sürede çok daha fazla kullanılıcıya ulaşmasına bağlı olarak daha çabuk satılabilirler. Bir araç satış ilanının güvenilir ilan kategorisine dahil alınması tamamen ilan oluşturulurken opsiyonel olan birtakım bilgilerin satıcı tarafından girilmesine bağlı bulunmaktadır.

Vasitam.com’u ziyaret etmek için : https://vasitam.com/