Ev tipi, iş yeri tipi ve endüstriyel su artma sistemleri konusunda uzman olan firmamız, her türlü talebinize etkili çözümler sunarak suyu kaynağından içmenizi sağlıyor. Ürünlerimizi bir kez tercih ettikten sonra bir daha içme suyu olarak satın aldığınız şişelere gerek duymayacaksınız. Hem içme suyunda hem de diğer ihtiyaçlarınız gibi kullanacağınız sulardaki zararlı mikroorganizmaları yok eden özel sistemimiz sayesinde hayatınıza artı değer katabilirsiniz.

 Meyve ve Sebzeler Gerçek Temizlikle Tanışsın

 

 Su arıtma cihazları’ni dilediğiniz alanda kullanabilirsiniz. Kireçten ve zararlı mikroorganizmalardan arındırılmış su kullanmak isteyenler, bir kez ödeme yaparak ömür boyu kullanım rahatlığı yaşayabilirler. Temiz su ile yıkanan meyve ve sebzeler gerçek temizlikle taşınabilir, giysileriniz kireçsiz suyla yıkandığında çamaşır makinesinden çok daha temiz bir şekilde çıkabilir, hatta duş aldığınız banyodan akan temiz su sayesinde cildinizin ihtiyaç duyduğu yumuşaklığı ve sağlığı kazanabilirsiniz. Arıtılmış su, saçlarınızın çok daha yumuşak ve parlak olmasını sağlayacaktır.

Uluslararası Kalite Belgeli

 

 Water Plus markasının ev, iş yerleri ve endüstriyel alanlar için sunduğu su arıtma sistemleri Water Quality ve NSF sertifikalıdır. Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi onaylı tek alkali filtre sistemine sahip olan cihazlarımız bir yandan hayatınızı kolaylaştırırken diğer yandan sağlıklı suyun tadını çıkarmanızı sağlar. Ev tipi su arıtma sistemlerimiz çok çeşitlidir. Tezgah altı su arıtma, tezgah üstü su arıtma, sebilli su arıtma, daire girişi su arıtma gibi birçok seçeneğe sahip olursunuz. Aynı şekilde iş yerleri için özel olarak sunduğumuz arıtma sistemleri de direk akış su arıtma, sanayi tipi arıtmalı sebil seçeneklerine sahiptir. Endüstriyel su arıtma sistemlerinde su yumuşatma sistemleri, ters ozmoz sistemleri, atık su arıtma sistemleri ve deniz suyu arıtma sistemlerimiz mevcuttur.

İçme Suyu Masraflarından Sonsuza Dek Kurtulun

İş yerleri için de özel olarak sunduğumuz su arıtma cihazları sayesinde hem kendiniz hem de çalışanlarınız için özel olarak içme suyu almak zorunda kalmazsınız. Kısa vadede büyük bir verimlilik sağlamıyormuş gibi görünen bu sistemde orta ve uzun vadede içme suyu için ayırdığınız bütçeden büyük oranda tasarruf ettiğinizi görebilirsiniz.

Sağladığımız arıtma cihazlarını uygunluk durumuna göre bir gün içinde monte ediyor ve satış sonrası destek ekibimizle oluşabilecek tüm sorularınızı anında su arıtma servisi birimimizle yanıtlıyoruz. 

10 yıl kalite garantisi sunan firmamız, uluslararası ödeme yöntemlerinin tamamına açıktır. Tercih ettiğiniz su arıtma cihazına kredi kartı veya banka kartınız ile ödeme yaparak ulaşabilirsiniz. Su arıtma cihazlarımız hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler web sitemizde bulunan bilgi talep formu aracılığı ile iletişim bilgilerini bırakabilir.