Web Tasarım sektöründe ki 12 yıllık deneyiminde Türkiye'nin en büyük markalarıyla çalışmış bir ekibin 2018'in sonlarında açtığı uygun fiyat politikasıyla Sakarya ve İstanbul'da kurumsal web tasarım hizmeti veren Kurumsaltasarım bütçenize uygun kaliteli referanslarıyla ve müşteri memnuniyetiyle her zaman ön plana çıkıyor!  

Kurumsal Web Tasarım

Daha önce büyük ölçekli gayrimenkul, otel, hastane, mimarlık, mühendislik, makina, fabrika gibi sektörlerde kurumsal web tasarım ve yazılım hizmeti vermiş bir firmayız!  

2019'da Web Tasarım Nasıl Olmalı?

Günümüz teknolojilerini göz önüne aldığımızda 2019 itibariyle artık bilgisayar kullanımı ve aramaların %70 civarında akıllı telefonlar üzerinden geldiğini biliyor muydunuz? Bu yüzden yaptıracağınız web sitesi responsive olmalı yani hem akıllı telefon hem tablet hem laptop hemde masaüstü bilgisayarınıza uygun her cihazda aynı gözükecek, bozulmayacak ve güven hissi verecek web tasarım olmalı!

Kullanıcı Deneyiminin Web Tasarıma Katkısı?

Web sitelerin amacı kullanıcılara ürün satmak veya hizmet verdiğimiz alanlara yönlendirmektir. Peki, sitenize giren kaç kişi sizden hizmet yada ürün satın alıyor? Sitenizde bir sorun olup olmadığını biliyor musunuz? Kullanıcı deneyimi tasarımıyla sitenize gelen kullanıcıların %80 oranında daha olumlu geri dönüşleri olduğunu ve kullanıcı deneyimi tasarımı yapılan web sitelerin daha fazla ürün & hizmet sattığını biliyor muydunuz?

Gayrimenkul Web Tasarım

Gayrimenkul ve İnşaat sektöründe ki en büyük 5 firmayla 3 yıl aralıksız çalışmış bir ekiple çalışacağınızı biliyor muydunuz? Size en büyüklerin hazırladığı reklam kampanyalarında ki akılalmaz stratejileri, gayrimenkul web tasarımlarının nasıl daha verimli yapilabileceğini inşaat projelerinizin satışlarını arttırmak için nasıl müşterilere ulaşabileceğinizi adım adım biliyoruz ve bu sektörde ki iş ortaklarımıza deneyimlerimizi aktarıyoruz. Sakarya, Kocaeli ve İstanbul başta olmak üzere gayrimenkul & inşaat web tasarım yaptırmak isteyen firmaları bekliyoruz!  

Sosyal Medya Hizmetleri

Daha önce gayrimenkul, otel ve hastane sektöründe sosyal medya hizmeti vermiş olan kurumsaltasarım.com.tr size kurumsal çerçevede markanızı insanlara tanıtma yolunda uygun fiyat politikasıyla kaliteli çalışmalar almanıza olanak sağlıyor.  

Neden Sosyal Medya'nızı Biz Yönetmeliyiz?

Sosyal medya üzerinden aslında herkes bir hesap açıp resim paylaşabilir, kullanıcılarıyla kontak kurabilir. Fakat hazırladığınız resimlerin kalitesi ve etkilişime geçirmesi kötü olacağından dolayi mutlaka bir profesyonelden hizmet alın! Sizin için bir strateji belirliyoruz. Statejinize uygun, kurumsal tasarım dilinde sosyal medya postları hazırlıyor, özel günleri takip ediyor, mesleki günleri takip ediyor ve kullanıcıların sevdiği gündem de ki olaylara uygun postlar hazırlıyoruz. Stratejinize uygun çalışmalarımızla hesaplarınızı hızla büyütüyor, müşteri portfoyunuzu arttırıyoruz.  

Sosyal Medya'da Marka Danışmanlığı ve Topluluk Yönetimi Neden Önemli?

Biz her zaman markanızı kendi markamız gibi görüp, kurumsaltasarım markasına yakışır bir yaklaşımla kullanıcılarınızla irtibat kuruyoruz. Markanız için en ideal hazır cevapları hazırlıyor Türkçe ve İngilizce müşterilerinizle irtibat kurabiliyoruz. Topluluk yönetiminin en can alıcı noktası kriz yönetmektir. Toplulukları iyi yönde hareket ettireceğimiz gibi kriz yönetiminde de markanın zarara uğramadan konunun kapanmasını sağlayan ve marka vizyonunu her zaman parlatan çalışmalar yapıyoruz.  

Otel için Sosyal Medya Hizmetleri

Daha önce Muğla merkezli bir çok otel ile sosyal medya, kreatif tasarım ve web tasarım konularında çalışmış bir ekibiz. Turizm sektöründe ki her otel'in tek amacı gelen konuklarına güzel bir tatil deneyimi yaşatıp konuklarını mutlu bir şekilde tatillerini sonlandırmalarını sağlamaktır. Peki, buraya kadar herşey güzel fakat yeterince konuk ağırlayamadığınızı düşünüyor musunuz? Eğer cevabınız evet ise dijitalleşen Dünya'nın nimetlerinden az yararlanıyorsunuz demektir. Otel sosyal medya yönetimi için Kurumsaltasarım markasını tercih etmeyi düşündüğünüz anda size özel hesap yönetim paketlerimizle yazın %50 daha fazla konuğa sahip olabilir kazançlarınızı dahada arttırabilirsiniz!   Web sitenizin ve sosyal medya hesaplarınızın ücretsiz olarak analizini yapabilir sizin için yeni stratejiler belirleyip kurumuza özel çalışmalar yapabiliriz!