4 KİŞİ AYNI ANDA GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞEBİLECEK

Imam video konferans özelliğinin nasıl çalışacağını detaylandırmasa da, paylaşılan örnek video dört kişinin aynı anda görüntülü görüşebileceğine işaret ediyor. F8 konferansında ayrıca WhatsApp’ın güncel istatistikleri de paylaşıldı. Buna göre uygulama 450 milyon günlük kullanıcıya sahip ve her gün 2 milyar dakika uzunluğunda görüntülü ve sesli aramaya ev sahipliği yapıyor.

WhatsApp'a reklamlar geliyor

Facebook’un mesajlaşma ürünlerinden sorumlu başkan yardımcısı David Marcus, şirketin WhatsApp’ı reklam verenlere daha açık bir platform haline getirmeyi planladığını duyurdu

Geçtiğimiz ay Brian Acton’ın, hafta başında ise Jan Koum’un istifa etmesiyle, WhatsApp’ın kurucu ekibi şirketten ayrılmış oldu. Reklamlara karşı olan kurucu ikilinin gidişiyle, Facebook’un WhatsApp üzerinden reklamlar sunmaya başlayacağı söyleniyor.

Facebook F8 geliştiriciler konferansında bu konuya değinen Facebook’un mesajlaşma ürünlerinden sorumlu başkan yardımcısı David Marcus, “Reklam konusuna gelecek olursak, WhatsApp’ı kesinlikle daha açık hale getireceğiz.” dedi.