Bir web sayfasına sahip olmak için dünyanın en bilindik web ve içerik yönetim sistemi wordpresstir. Bizde web sayfalarımızın alt yapısında hızlı ve güvenilir olduğu için wordpress’i tercih etmekteyiz.

Web sayfasının hızlı açılması google gözünde çok önemlidir ve doğrudan sıralamaya etki etmektedir. Daha çok okuyucu kitlesine veya daha çok müşteriye hitap etmek için site hızı en önemli konudur. Sitelerimizde kullandığımız tema ve bazı eklentiler yüzünden sitelerimizde aşırı yavaşlama görülmeye başladı ve sitemiz google’da sıralamalarda gerilemeye başladı. Bu sorunu türlü denemelerle çözmeye çalıştık lakin başarılı olamadık. Sorunu çözmek için uzmalık bilgisi gerekmekte olduğuna kanaat getirdikten sonra bir wordpress uzmanı ile iletişime geçtik. Kısa sürede tüm site hızlandırma problemlerimizi wphizmetleri.com üzerinden irtibata geçerek çözümledik. Gerçekten wordpress konusunda böyle hizmetlerin verilmesi çok güzel.

Genellikle bireysel kullanıcıların tercih ettiği wordpress’te ileri uzmanlık gerektiren bilgiler gerektiğinde tıkanıp kalabiliyor ve emeklerinizin çöpe gitmesini seyredebiliyorsunuz. Bizde sizlere ihtiyacınız olması durumunda wordpress site hızlandırma ve tüm diğer wordpress sorunlarınız için wphizmetleri.com’u tavsiye ediyoruz. Sizlerde bizim gibi hizmet ihtiyacında başvurabilir ve tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz.