Engin tecrübesi ve güvenilir iş ahlakı bulunan Nolto Bilişim yapılan bu ortaklık ile güvenilir oluşunu bir kez daha ispatlıyor, telekomünikasyon ağının Türkiye deki etkin temsilcisi olan Nolto bilişim iletişimi kolaylaştırırken cazip fiyatlara indirgiyor.

15 yıl bir iş tecrübesi bulunan Yeastar, FCT, FXO, FXS gibi ürünlerle teknolojiyi ileri seviyeye taşıyarak bu hizmetleri sunuyor, Ip santral ve iletişim sistemini çağların ilerisine taşımaktadır. Bu sistemin cazip olan tarafı ise uygun fiyatlarla, sizlerin belli bir yerde olmanıza gerek olmamasıdır. Yani masa başı telefon bekleme bağımlılığını tamamen ortadan kaldıran bu sistem ile dilediğiniz yerde iş hayatınızı devam ettirmenize büyük olanaklar tanımaktadır. 

Dilerseniz de diğer işletmelerinizi tek bir sistemde birleştirebilir, iletişimi toplu olarak pratik hem de maliyeti az olmasının yanında güvenilir bir sistemle gerçekleştirebilirsiniz. Ip telefon hizmeti VoIP ve bunun yanında SIP teknolojisi eşliğinde gerçekleştirilir.

IP SANTRALİN TÜRKİYE PAZARI

Emre Özcan, Nolto Bilişimin kurucularından olup, Yeastar’ı temsil edecek önemli isimlerden biridir. Bu önemli üstün teknolojiyi Türkiye’de temsil edeceğinden dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren Özcan, bu markaya uzun süredir emek verdiği açıklamalarında bulundu.

Dünya üzerinde etkin bir iletişime olanak tanıyan Yeastar güvenilir bir firma olan Nolto ile VoIP devamlılığı kararı alırken, Nolto’nun güvenilir bir firma oluşunu tekrar kez ispatlamış oldu.

Telefon santrali adına büyük bir gelişme niteliği taşıyan bu ortaklık ile binlerce kullanıya internet ve data üzerinden bu hizmet dağıtılacak, kullanıcı memnuniyeti sağlanacaktır. Santral sistemleri FCT ve FXO gibi ileri teknoloji ürünleri ile sağlanacakken, kullanıcılara sunmuş olduğu konfor ile iletişimde çağ aşıcaktır.

ANALOG TELEFONLARA SON!

İleri seviye teknoloji ile sizler de analog telefon yatırımlarına bir son vererek, sadece internet ve bunun yanında data üzerinden iletişim ihtiyaçlarınızı giderecektir. Sizler de bu üstün teknoloji ile ilgili daha detay bilgi sahibi olmak adına Nolto Web adresine girebilir, IP Santral hakkında en detay ve güvenilir bilgilere ulaşabilirsiniz.