Üye sayısı her geçen gün artarak devam eden Nova Chat, görüntülü sohbetlerin yanında yabancı vatandaşlarla İngilizcesini geliştirmek isteyenlerin en çok tercih ettiği platform oldu.

Yapılan bir araştırmaya göre yeni nesil gençler gününün neredeyse 3'te 1'ini sosyal medya ya da internet mecralarında geçiyor. Türkiye'de kurulduğu günden bugüne sürekli inovasyon kazanan Nova Chat'te özellikle İngilizce öğrenmek isteyenlerin yeni adresi haline geldi. 

Nova Chat'i kullananlar yabancı dillerini güçlendirerek programın faydalarını da görüyor. Nova Chat'i kullanmak ise çok basit, eğer bir akıllı telefonunuz varsa ister Facebook üzerinden isterseniz Google üzerinden sisteme giriş yapabiliyorsunuz. Programı kurduktan sonra dünyanın herhangi bir ülkesinde yaşayan yabancı bir vatandaşla canlı yayında konuşma seçeneği sunuyor. 

Günümüzde insanlar yabancı dil öğrenmek ya da geliştirmek için kurslara gitmesi gerekiyor. Ya da bunun için ciddi miktar da ödemeler yaparak programlar satın alması gerekiyor. Ancak Nova Chat ile bunu daha aza indirebiliyor ve program üzerinden herhangi bir ülkedeki vatandaş ile dil konuşma bunun yanı sıra canlı görüntülü konuşma seçeneği sunuyor. 

Yurt dışındaki ya da farklı bir şehirdeki vatandaşla ister dil konuşabilir isterseniz eğlence amaçlı konuşmalar yapabilirsiniz. 

Nova Chat uygulaması kısa bir üyelik işleminden hemen sonra ekranı kaydırarak karşısına çıkan kişinin çıkmasını bekleyecek ve gelen kişi ile anın da canlı konuşmaya başlayacak.

 Nova Chat sayesinde canlı ve görüntülü sohbet şansı vermesi ile birlikte program tamamen ücretsizdir. 

Nova Chat uygulaması hayata geçirildiği ilk günden bu yana sürekli yenilikler geliştirerek kullanıcılarına önemli ölçüde yenilikler sağlamaktadır. 

NOVA CHAT NASIL İNDİRİLİR?

Google Play Store üzerinden “Nova Chat” yazarak programı indirmek kullanmaya başlamak için yeterli oluyor. Özellikle yabancı dilini geliştirmek isteyenlerin yoğun olarak kullandığı Nova Chat, kullanıcılar dan da tam not alıyor.